hehehemaaatnamnamnam



ja döööör av hungeeer!!! ee såååå sugen på bacon!!! bacon, ägg, bönor och masse masse brööö och smööör och ketchup och sirap och allt sånt grisigt.

igår åt jag en heelt sjuk dessert. synd att jag inte hade kameran... iaf..desserten bestod av en halv limpa megasött rostbröd (hehehehehe) som man hade rostat i ugnen. sedan hade dom skurit ut innehållet och låtit det bada i sirap och smör och sen stoppat tillbaka allt. brödkuben var dessutom toppad med vaniljsglass. asså..den va helt sjukt god. mmmm!!!!!! ÄR SÅ HUNGRIG!!!

släpp lös pervertisen i dig




Åh azzå alla dessa temafesteer. Ska jag gå ellaa?

"PERVERT @ GAME★BLING
Friday April 2nd

The hottest theme party in town - PERVERT - now is coming to GAME★BLING,
Get ready to release the pervert inside of you on the sparkling rooftop of GAME★BLING!

Free entrance until 00:30 with password: misbehave
Dress code: stricyly black, fetish accessories are welcome!!
At door: RMB 100"

Ä du sugen? Om du är i Shanghan kan du ju komme.

hejhejdå



hopptjahej. ledig idag igen vilket är trökitröki. nu ska jag till nanpu bridge och pilla på tyger.

fashion och så sur



titta! jag har gjort mitt första kollage. tog typ två timmar för att jag inte kunde bestämma mig för vilken väska jag ville ha. väskan är iaf från dolce&gabbana, skorna cdg och resten har jag ingen aning om.

det går inte att vara på jobbet pågrund av alla giftiga ångor. dom håller på att måla om och färgen är av världens sämsta kvalitet och dessutom helt sjukt giftig!!! väggen känns som torr krita och suger åt sig smuts hur lätt som helst. det gör att man måste måla om hela tiden. vår lägenhet var helt nyrenoverad när vi flyttade in och våra väggar behöver redan målas om. det funkar inte att t ex lägga om en väg flera gånger om året för att gatustenarna flyter upp pågrund av att "fogmassan" består av grus. det handlar inte om att det inte finns några pengar i det här landet. tvärtom lägger man hur mkt pengar som helst på att det ska se fint ut på ytan här. spelar ingen roll om man måste göra om det tusen gånger..gaah, satsa på kvalle och ge arbetarna värdiga löner så blir det bra för båda och för mig också. sen kan ni lägga ner resten av era oförtjänta pengar på MÄNNISKOR som behöver pengarna istället för att krossa ännu ett bostadsområde för att ni vill bygga ännu en äcklig jävla gucciskyskrapa. jävla rövarsellandhelvete.

sen undrar jag hur fan detta land kunde få tillåtelse att hålla expot? och os?!?!?!?! jag får ont i magen. vad skönt att dom kommer städa bort alla sjukt fattiga människor som hjälpt till att bygga hela den här stan och paviljonger på bara några månader så att alla rika västerlänningar på lite skön semester slipper se dom sen. skönt asså.

nu vågar jag inte skriva mer.

hoppheeej!!!


hkhkhkhk



yez, tvätten är klar. nu ska jag hetsäta vårisar! det enda dåliga är att jag måste gå 40 min för att komma dit jag vill äta. kollektivtrafiken är på g här, men fler stationer behövs fortfarande om man säger så.. skulle behöva ett par sjukt bekväma gympadojor (haha, gympadojor..är jag 50 plus eller? lolz).


hej lille lassie



min blogg står still, men life rullar på desto mer. och det är ju bra kanske..


Pekingese!



här har ni pekingesen, kinas vanligaste hund. den är tamejfan överallt och jag blir så himla glad varje gång jag ser en. den är framavlad för att likna ett lejon/drake= SÖÖÖÖÖT!!!!!!! dess hjulbenthet och avlånga kropp gör att den går som en tok (SUPERGULLIT). dessutom, om man låter håret växa på den så ser den nästan ut som en angorakanin!!!! få hundar är kopplade här och det finns inge gulligare än att möta en ensam liten pekinges på upptäcksfärd :D!!!


blek och trött. fifan.



uä helvete vad trött jag är idag. belönade mig själv med en påse kastanjer påväg till jobbet som min chef plötsligt började rota i. slutade med att han satt bredvid mig vid dattan och hetsåt samtidigt som han låtsades va skitintresserad av ett mail jag fick.

är jättehungrig nu. en tjej på kontoret har asmkt godis och kakor och sånt i en låda. ska också börja med det! dör när hon börjar riva i den och slänger upp massa kex och nötter och ja typ hela mataffären på skrivbordet. däremot måste jag sluta äta ett oreopaket om dagen för det gör jag faktiskt..det är ju helt sjukt.

är så trött på fleecen :(


hanneli.com?

mmm ge mig rubbet!

jag är ful och jag är trött



idag åt vi på nepali kitchen och det var jävligt gott! det har ösregnat i två dagar nu. ORKAR INTE. det tar aldrig slut. i svärje där kunde man bah vänta ut regnet. det går inte här ju! så himla dålit.

btw så hämtade vi upp en OST och kaffe och godis som mamma skickade med en kompis. det var lite mkt zoo i godispåsen??? bad om peace-märken på mina bara knän! sa till pappa flera gånger att peace-märken, det vill jag ha så jävla mkt.  har tänkt på peace-märken i kanske två månader nu. nämnde lite hastigt att martin ville ha zoo (inte ens gott ju, men martin bönade och bad så ja...jag hade ju liksom inte kunnat INTE lägga till det...). martin blev skitglad iaf... har alltid hatat zoo, men för att martin inte ska känna att det är hans godispåse så ÄLSKAR JAG ZOO NU. en zoolover, det är vad jag är.

jagvillhaichatfestNU



HELVETEEEE! försöker få igång ichat så att jag kan videochatta med sigge, men allt går åt HELVETE. har ju peppat på detta hela dagen. vad gör jag för fel? jag är liksom inloggad fast via gmail? så jag kan chatta med alla från gmail (vilket är helskoj?) men så försöker jag adda sigge (på hans ichat så att vi kan ha videosamtal), men det går inte. va ere här ichat för något? fattar ingenting.. var e alla maclovers som kan förklara för mig. aja, fatta va sköj när det väl funkar!!!!

försöker kolla på amerikanska the office, men jag jämför det alldeles för mkt med orginalet. blir bara irri, men det är ju fem säsonger så det borde ju bli lite mer självständigt. varför kopierar dom så mkt? inte så jätteskoj ju. steve carell är ju skitsköj som han är ju. blir bara fel om han ska försöka sig på ricky gervais minspel. 

fan, nu blev det bara en masse trams *går och lägger mig*

haj


jag tihi

sitter pa kontoret. hissmusiken gar pa repeat.


slarvigt surt jävla inlägg om grisar



ligger och slösurfar lite. har som vanligt sovit skitilla. upptäcker att kanske världshistoriens äckligaste man (40+ från schweiz) vill bli vän med mig på den där sidan jag nyss blev medlem på. ser att han har tusen vänner (alla är extremt unga tjejer) och ägare av ett stort företag. går igenom hans gästbok: "jag bor i shanghai, när kan du komma hit?", "jag har en kinesisk pojkvän, men kanske jag kan få iväg honom om du vill", "tack för att du är min vän och bryr dig om mig", "tack för ditt smicker", "jag är påväg till dig nu","kan du komma hit?" osv osv i oändlighet. jag blir mkt illa till mods av det faktum att han tagit mig för att vara lyxsökerska bland alla andra. jävla äckelgubbe! dom unga tjejerna gör ett val också, men kan jag bli äcklad eller arg på dem? nä, lite svårt! han däremot är ett jävla svin och han vet mkt väl vad han sysslar med.

det finns inget värre än att råka på en ful slafsig äcklig jävla gubbe tillsammans med en 19-årig brud som sitter helt tyst (uppklädd till tänderna) för att han inte bett henne att tala medan han vräker på om sina affärer. hallå tjejen, är det värt pengarna när du blir behandlad som skit? jävla gubbar! KAN NI BARA ÅKA HEM OCH BÖRJA BETE ER? jag är så jävla trött på att se män anta kinesbrudar för horor (för att dom går på en "västerländsk" gata) eller stå och prata högt om kinesfittor (på restaurang) när dom ALDRIG skulle göra det hemma. eller när dom klär av en brud som är på dejt med sina pojkvän (fast han är ju kines så det gör ju inget) med blicken för att sen garva högt och peka på hennes röv när hon reser sig för att gå på toaletten. ta era liv, tack!



phew det var bara jag som töntade mig trots allt.



Har gått runt och oroat mig hela dagen. Försökt sysselsätta mig så mycket så möjligt. Nu, alldeles nyss fick jag ett sms från hans agent som säger att Martin är hel och påväg hem. Vad fint! Åh, jag ska pussa sönder honom.

Hej då från tönten.

min snuttisnutt


hanneli.com

jag vill också klä mig i senap! dom där ysl-skorna alltså. tänk om man orkade gå i högklackat. mmm, det hade varit något.

idag har jag strosat runt mest. betalat räkningar och ätit dumplings. har försökt få tag i martin sen igår kväll, men mobilen är avstängd :(!!! han är i hangzhou (en timme härifrån) och går en visning tror jag. hursom är jag oroliig. min lille gris. tänker att han kanske råkat tappa mobilen i toan. vi säger så.

imorgon fyller martin 25 och agge fyller 21. pappa fyller år idag också!!! mkt enkla födelsedagar att komma ihåg. resten är jag helt värdelös på så alla som har eller fyller år utan att fått ett litet grattis från mig (sigge t ex :((( känner på mig att sigge fyllde år för typ en vecka sen. eller? känns så i magen. eller så äre orrisarna jag slängde i mig nyss) får skylla på facebook. JAG VET ATT NI KOLLAR FEJJAN ni som har koll. måste va så vafaan.

nu ska jag sopa. dammsugare är inget självklart här. nästan lite ovanligt. fan vilken lyx att dammsuga. wow alltså, världens lyxmaskin när jag tänker efter.

natti från lille bebisen



ikväll är det jag och boxen. orkade inte ladies night på en sportbar.

igår när bossen bjöd mig på lunch frågade han mig om jag ansåg mig själv vara mogen för min ålder. visste inte riktigt vad jag skulle svara så jag frågade istället vad han tyckte. varpå han bah helt klockis: "ja, du är mogen, men du tar på ditt ansikte som en bäbis".

natti


pic:the selby

tvålpump från muji (hur många gånger har man inte varit där inne och petat på den. hong kong var värst för där var allt så billigt dessutom) och en pierstvål. mmm som perfekta för varann.

accepta lr inte accepta



fattar inte ens varför jag lägger upp bilden. är ju skitful, men ändå KUL för er eller hur? såhär ser jag ut en vanlig skitdag.

en annan rolig grej var att jag var tvungen att bli medlem på sidan för att ens kunna se bilden. hursom, förväntar mig asmkt internetragg nu när jag är med i mitt första kinesforum. lolz.

ska jag accepta eller?

ihihihi




hakkahatten- perfekt när solens strålar bara gör att du vill lägga dig ner och dö. nu var det ett tag sedan sist, men jag minns hur hemskt varm sommaren var här. helt förjävlig faktiskt. jag älskar våren och hösten (och svensk sommar). tyvärr är våren alldeles för kort här. sägs att den knappt existerar ens och jag vill minnas att hösten kändes lite så. det var varmt och sen blev det svinkallt. mkt snopet var det.

jag vill klä mig som tanterna på bilden. känner mig som värsta turren som bah: mmm FINT!!! såfort jag går förbi en liten russintant. får spara mig tills jag kommer hem. tror inte riktigt att jag skulle klara allas blickar. det räcker som det är nu.

härrå!


nejnejnej!




torstig




sitter och dricker gront te som mina slaktingar gjort ute pa landet. har finns ingen kaffemaskin (FAN). skulle behova lite kaffe nu. kanns mkt mer vart an te. flashkillen bredvid lyssnar pa trance medan killen som sitter mitt emot mig studsar i takt. maste kroka ryggen for att slippa se han lilla frisyr dyka upp och ner ovanfor skarmen. kommer resten av dagen bli ett litet helvete kanske. vem satte hogtalarna hos flashkillen. uberidioter.

hejistjärten




TOOOOORRRKKKKKAAAAA!!!! bloggtorkis. det är just vad det är va. vad pinit.

p.s alltså blogspot funkade i en minut?!?!?!?! äre nåt på g eller? kommer dom släppa på censuren kanske. vågar inte hoppas på för mycket.

hopptjahej


men KOM HEM TILL MIG så ska jag damma av er och pussa på er.

heej lille bloggis. igår var vi och sjöng karaoke på ett ställe som heter Ktv. har ingen koll på kinesmusik, men
den här låten blev jag glad av. annars rå? jo, jag har fått jobb på en hemsida. fattar typ inte vad jag ska göra, men jag är glad ändå. idag hade vi vårt första möte och jag fick lära mig lite om dom andra på kontoret. alla pratar kinesiska förutom en inhyrd fotograf som påminner om min vän olle kirchmeier så pass mkt att jag ba vill klappa på honom och bjuda honom på kaffe som om vi varit vänner i hundra år såfort jag ser honom.



hEJ PÅ DIG 20+!



wtf?! jag kan ha t-shirt på mig idag! alla är som tokiga. parken är helt full av tanter och gobbar som njuter av värmen. nu måste jag hetstvätta och öppna alla fönster så att jag får in lite vår. hoppas fukten försvinner. just det, idag var första dagen på min lilla designkurs. vi gick mest igenom färg och tråkigt. inget särskilt alls förutom att alla tjejer i klassen var så himla trevliga. fann iaf en liten kantones/australienare som jag fikade med sen efteråt. hon var fan helt sjukt sweet.

?_?



vaar kommer bilden ifrån? JAG MÅSTE FÅ VETA. synd att handen (den gröna nageln?) förstör hennes fina fejs. det är devon aoki va? älskar sminket och hårfärgen. va ba det jag ville säga. är det så jag ska se ut förresten? ska jag ha samma färg på håret och ögonbrynen (ja, man måste gå all in) som alla brats här? JAG VILL! snela stoppa mig. jag vet inte vad som är smak längre.

jag vill inte va här, jag vill va på stranden



sover och dattar samtidigt. går skitbra. idag kom våren tror jag. kanske att den försvinner på måndag igen. martin är och fittar sig för me&city (kinesiska h&m. hoppas han får jobbet. isf kanske han kan bjuda mig på en italiensk pizza?). jag är skithungrig, men orkar inte röra mig. har sovit så otroligt dåligt senaste veckan. mkt dia i huvudet. nä kanske man ska be martin köpa med sig ngt gotte hem. kanske dumplings, kanske cheese, kanske både och.

!



råkade få med mig en skiva seinfeldavsnitt hit (sorry om jag gjort ngn irri där hemma). fastän jag sett alla avsnitt tusen gånger om vill jag ha mer. måste ha boxen hos mig nuuu!

det är onsdag



sitter och trycker på ett café. har tänkt på hong kong hela dagen. vill dit igen. vi klickade, hong kong och jag.
skulle lätt kunna flytta dit någon gång i framtiden. helst nu!!! älskade värmen och de korta gångavstånden.

jag vill färga håret nu helt plötsligt. ge mig en färg.

annahita måste till hong kong och köpa smink!



hemma i stan tar det alltid emot när jag ska köpa smink. körde hellre en handkräm i fejset än köpte en ny ansiktskräm. eller så tallade jag martins krämer tills dom tog slut. lol. känns så ovärt att lägga pengarna på en asdyr kräm när man kan köpa asmkt go mat t ex. nu när vi var i hong kong så var det så jävla billigt att det kändes ok att köpa smink. första saken på bilden är inte från hk, fast butiken finns där också. det är någon koreansk dagkräm. har inte testat än, men gillade förpackningen (billig tjej). carmex för 15 spänn. äntligen ett rimligt pris, tack! handkrämen luktar så jävla gott, nämligen citrongräs!!! förpackningen är dessutom MKT FIN! och så den där ysl-concealern. grymt braig, men inte lika billig :(. den där mascaran från elizabeth arden kostade 60 spänn? hahaha. så jävla billig. flaskan längst till höger är en fejssprej. vet inte om den är bra? asbillig iaf. den luktar gott och så känner jag mig liiitteee freshare än sekunden innan liksom. mkt viktigt att stänga munnen när man använder den.
såå...ja, de va min första sminkrecension......riktigt grym om ja få säj dä själv.


uäh



är helt tom i huvudet. här får ni en till bild från hong kong. annars rå? jo, skulle va kul med lite sol. försöker undvika det lilla helvetet det innebär att va hemma så gott det går. komsi lilla våren komsi kosmsmsisisiii!!!!

hong kong



här kommer lite mer bilder. de två sista är från vårt museibesök. hade varit grymt om den andra bilden varit på riktigt. ett te-hak i en milkshakemiljö, lagom kinesiskt liksom. skolpojken på sista bilden smälte lite för bra in i miljön.




jag kan stanna. har ändå inge för mig..


illis: mats gustafson för yamamoto ngn gång på 90-talet.


hallå, fan va tröööökig min blööögg är. jag har ju en kamera, men den har ju inga bilder i sig. jag är så ovan vid att behöva ta ansvaret för att kameran ska med liksom... nu ligger den här hemma alldeles oanvänd och kall.

fan jag är så jävlajävla rastlös. har ett jobb på g, men kan inte börja förrän nästa vecka (megarastlös) då bosse måste ta reda på vad fan han ska göra med mitt visa. lol. mailade någon agentur och frågade hur ja skulle gå tillväga för att göra om mitt turistvisum till arbetsvisum (eg. måste man nog lämna landet). snubben som mailade tillbaka tyckte att han kunde bli mutad. jag behövde liksom inte ens försöka själv. lol. nä, kanske måste åka till hong kong igen då. känns ju jätteonödigt.

mmmmmm



badabadabadabadavarmtvarmtvarmt!!!

bestfriends4ever



när jag var i hong kong hade jag fri tillgång till facebook (tydligen bara spärrat på fastlandet). hittade iaf den här superdupergulliga bilden på min lillebror (vänster) och max till höger. tagen på gran canaria någon gång slutet av 90-talet. jag ba smälter...

...



lite mer pics från hong kong:

1. nyinköpt elektronik och ett bröd. blev mkt trött.
2. asfin tunnelbanestation. kowloon.
3. vi var på museum. här en uppstoppad sydkinesisk tiger. eller är den? kanske är ett gosedjur. utdöd iaf (senast man såg en var 1947). ska finnas typ 20 tigrar kvar i hela kina *ledsen*



life2010 eller?


söta, goa, varma kastanjer.

eh, jag tror jag har fått jobb. vågar inte uttala mig än, men som det ser ut nu så verkar min framtid se lite ljusare ut här i shanghai. inte lika mkt ångest, eftersom jag nu kanske kan få ett arbetsvisum? GRYMT ISF!!! dessutom är min eventuellt framtida chef världens slappaste rikemansson som inte pratar ett ord engelska (kinesiskan - här kommer jag! eller?).

iaf...idag har jag bara väntat och väntat. skitkallt som vanligt här hemma. min näsa är jämt röd. när det kommer till outfits är det mkt lager på lager som gäller. tog iaf av mig halsduken jag hade lindad runt huvudet för att dämpa loligheten på bilderna. har ju inga tröjor som är lika stora så att man kan ha dom över varandra utan att se helt sepe ut (fleecen har hängt på tork i tre dar och har ännu inte torkat. mkt hög luftfuktighet här) så det blir lite desperata outfits. känner mig mkt ful. försökte mig på lite blå ögonskugga som jag köpte i hk. fick en hel palett för 30 spänn (grymt fina färger). när jag kommer över martins dator ska jag bjuda er på mer bilder från hk.

såatteehehh nu vet ni.