Katten!/till august i love u!


Kolla sicken söt kissemiss! Dör för att den är så himla nussepussnuttigulleguuulliiig!

schack4an


Är så sjukt trött, men vad gör man inte för syrran.

blä


Sitter och krummar framför datorn. Har vikt lite tvätt och sånt där astråkigt. Nu väntar jag på att syrran ska komma på att hon lagt av luren så att vi kan ladda inför schackfyran.

hej shanghai snart flyttar vi till dig


bruna tenorio igen


Har sommarlov nu. Det känns inte alls. Kanske har det bara inte gått upp för mig eller så beror det på att det är 10 GRADER UTE VAD FAN?!?!!?!?!?!?!?

累死了/他妈的



Sluttentan kan dra åt HELVETE!!!!

fäshion


Titta vilken fin jacka jag har *tummen upp*!

dn idag


foto:hans-jörgen ramstedt

Neeei vill inte veta om sånt här!!! Kommer noja som fan nu. Dessutom verkade dom bara vara två på balkongen. Åh neeeiii!!!!

versace någon gång på 90talet

foto:glömt för stunden, men återkommer va!

Åh vad jag tycker om Södertörns högskola. Där satt jag idag och pluggade och ska sitta där hela dagen imorgon. Störde mig dock som in i helvete på två tjejer som glömt bort att man ska hålla käften på ett bibliotek och istället snackade om knull/shotta ashögt >-<!

hyoni kang


soet

Dschinghis Khan


Eurovision 1979


ninja



Äter sorbet och önskar att vädret kunde va lite mer soligt så att jag kan få va strumlös i mina loafers. Pluggandet går åt helvete!!! Saknar mina kompisar!!!

Vaknade åtta, trodde klockan var tolv




vodionova


jag vill va sexi och inte sitta i fleecemorgonrock.

helvete


Åh, jag vill verkligen inte gå till skolan. Allt är ångest och tar emot, men jag måste! Jag har min sista tenta nästa vecka
och efter det kommer jag vara en lyckligare tjej!

can't sleep


Fan, jag hatar när man vaknar mitt i natten och verkligen inte kan somna om. Seinfeld alltså. Som en jävla snuttefilt. Jag somnar alltid lycklig. Hoppas jag somnar alltså. Jag har bara ett avsnitt kvar på skivan och jag orkar inte hämta en ny. Annars blir det färjan= ingen nice feeling innan man somnar.

the brothers bloom


hoho hej på dig adrien brody o__o*

kom till mamma


randig tröja från jean-paul gaultier

i love you!


bruna tenorio

hej mina små fiskar



möpmöp


foto:paolo roversi

Bröd på busken


Har ingen aning om var jag hittade den här bilden. Någon skickade den till mig. Hoppas jag inte känner den personen som känner den personen som bor såhär :/.

Sofia kommenterade någonting om blommor och bröd. Det resulterade i att jag drömde lite tokigt. Det var jag Towe och Hanna. Vi hade inga pengar och hängde i vanlig ordning i Högdalen centrum. Vi va less på livet så vi bestämde oss för att dra iväg. Hamnade i en annan förort ev. Norge (hehe). Där hittade jag utanför ett hostel världens gulligaste lilla buske fylld med små hängande bröd i olika varianter. Små som kottar var dom och dessutom giftiga :/. Jag förvandlades till en liten kinesflicka. Det var en läskig kille där på hostlet som jag slog en kastrull i huvudet på så att han dog. Det var dåliga news så jag lånade Thomas Lövkvist (som var kär i mig) asballa cykel och cyklade hem. På vägen hem hade man satt upp massa bilder på mig och eftersom jag förvandlats till en liten kinesflicka blev jag så rörd av min gullighet att jag grinade hela vägen hem.

audrey marnay igen


materialet på myset! älskar myskläder, men det är inte så lätt å hitta fint och mys på samma gång.

Kappan!!!

audrey marnay


Amen fyfan va söt.

get to know thomas lövkvist




mycket hästsvans



Fyfan vilket jävla väder. Hade mycket hopp om den här veckan, men allt gick åt helvete. Har i alla fall kommit in på skolan i Shanghai och det känns ju bra.

Lördagen

Channa och Ines är taggade på lite art.
Julia är söt som en liten kissekatt.Vitt och mörkblått. Antingen med kavajen på eller slängd över axeln. Hör ni det era fashion people? Sno gärna en majblomma från ett barn och sätt på kavajen för ett extra plus.Vi drog till konstfack och sen hem. Här är Gudrun.
Lite konst under min bro. Ingen var hemma, men en asfin olåst cykel stod parkerad utanför så kanske någon gömde sig?

hehehehehehehe


Så söt!

gemigettjobbförihelvete



Jag vill bara ha ett projekt på gång. Helst av allt vill jag ha en egen trädgård...

geee miiiiggg




Måste tagga ner på mitt odlande alltså. Kan inte sluta plantera mer när jag ser att det växer. Annars så bakar jag bullar idag. Det är rättså nize.

teenvogueaug08


Har för mycket modeller i min mapp. Jag glömmer vad dom heter... Vill ha den där klänningen i alla fall. Har en kavaj i samma mönster. Skulle se kul ut ihop. Det var vad jag vill säga.

joels kat


Har sparat joels katter på datorn. Herregiii säger jag bara! Titta på bebisarna. Speciellt den vita, haha.

Jessika är hemma hos mig. Vi har ätit glass. Har träffat en fin tjej också *tummen upp*!
Ikväll blir det schlager tror jag. Eller?

jag har nya naglar



Däckade tio igår. Inte alls enligt planerna, men jag var så sjukt jävla trött. Idag ska jag i alla fall till Gerles och sen kanske konstfack om jag hinner! Inatt drömde jag att alla mina kompisar var bebisar och vi lekte i en gammal båt. Sigge råkade trilla i vattnet, men överlevde. Alla vi bebisar blev jätteglada. Sen så blev vi bogserade i land av kapten som såg ut som min gamla mattant.

-..-

du juan foto:paolo roversi

Om jag hade haft en kamera hade jag fotat min jättesöta familj från Berlin som jag träffade idag. Dom hade fått tillökning dessutom. En jättesöt liten bebis som heter Otis. Jag och Otis gosade en hel del kan jag säga.

10 magazine


daul kim fotad av mark pillai

>_<


Nu tycker jag att Shanghai kan säga att jag är välkommen.

kul


helvetet är utanför mitt fönster!


Vet inte om ni ser riktigt, men jag bor på femte våningen..Den här helvetesmaskinen som befinner sig bakom mig bor också på femte våningen, om inte kanske sjätte t o m. Dess uppgift är att hamra ner gigantiska stålpålar i marken. Det gör så att hela huset vibrerar och dessutom låter det som in i helvete.

Här är jag när jag tittar på helvetet.

apisar



Jag är på så himla bra humör! Jag vet inte varför? Har ju ingen anledning att vara det alls. Har ju t o m tenta på fredag. Så, skönt, nu blev jag ledsen.

madonna fotad av steven meisel


Ge mig lyx och smycken. En body med bling på är kanske det som gäller då.

det tjuter i öronen


Har mest hånglat till hellström *lol* ikväll. Jag har alltså inte gjort något av det jag borde ha gjort, men den ångesten sparar jag till morgondagen.

hehehe


nathan skickade lite skojig gammal reklam.

favorit i repris


mööp. känner mig lika ensam och ynklig som pudeltuppen :(. stackars puppen. stackars mig. nu ska jag i alla fall kolla på seinfeld. nästan lika tryggt som att sova sked.

seg tjej




En powernap är det enda som kan rädda den här dagen.

tao



sååå guuuiiiillllllllliiiiiii!!!!!!

chenqingqing


Om den här klänningen inte var gjord av blommor skulle jag vilja ha på mig den imorgon.
Annars så är jag jättesugen på att klä upp mig och sådär hela tiden, men jag måste få lite tid och pyssla.
Vill ha en kamera också. Så att jag kan ta lite coola picz när jag vill! Happ. Kul. Dagens tankeskörd.
*sopa*

hihi



Martin har köpt likadana brillor som jag. Hoppas inte solen skiner för annars kommer ni se två sepen på stan.

teen vogue may 07



titta vad roligt och gulligt dom har det. idag kunde ha varit en rolig dag, men nei gud ville inte. måste ta en powernap i skolan, annars kommer allt gå åt helvete.

linascheynius<3mariacarla


balle



Titta vad fint! Nu ska jag läsa och våndas och sen sova.

misery



Det är alldeles för mycket nu. Känner mig helt kraftlös. Det enda som är skoj att tänka på är att jag ska till London i sommar och att skolan snart tar slut. Jag ska bara pinas först.

nati



Fin kväll ute hos Annahisse med kärt folk. Synd bara att jag känner mig helt nockad. Hittade en rolig bild på Nathan. Kanske såg han lika blurrigt som jag fotade. Nuuu ska jag sooova. Giii sååå niiiiizeee!

john huston


Ena sidan av mig gillar cleant och avskalat och den andra gillar överflödigt så in i helvete.
Det här sovrummet tycker jag om t ex, men kanske att man tröttnar direkt.
Eh, det var det jag ville ha sagt...

rei kawakubo


Snela, låt mig åldras lika värdigt för helvete.

dover street market


Jag vill bara unna mig något dyrt och onödigt! Helst av allt vill jag ha en av parfymerna som skymtar där till höger i bild. MEN jag är pank och sitter istället och googlar butiker och låtsas att jag shöpper. Känns lite sisådär faktiskt. Nu ska jag sätta mig och svara på frågor om kinas språkhistoria :D!

här är något som står på listan


en inglasad jävla balkong. vem är den här gubben? hur får jag tag på honom?

nei


Idag är en deppig dag. Allt göttigt känns långt bort. Ibland när jag är lite nere så brukar jag skriva listor på sånt som skulle göra mig glad. Får väl ta å gört nu då.

mohaha



Fan, kan inte ens greppa hur mycket jag måste plugga idag. Men det var det värt för jag fick träffa thomas,robin och jonet på en och samma dag :D!!!

tao okamoto


armani



Känner mig lite snurrig i huvudet efter några timmars traskande på söder. Har hunnit så både koriander och krasse. Nu sitter jag här och dattar lite och väntar på att Martin ska sy klart sina nya gardiner. Ska bli skönt att  få slippa känna att man vaknar i himlen varje morgon pågrund av allt ljus (sry gud). Just det, jag ska trimma killen i nacken också. Bilden får stå för inspirationen va.

kiki



Den perfekt slickade hästsvansen alltså. Måste få till den!

i just wanna be your ladybug



hihi idag har vi varit ihop i tre år. omgomgomg!

martins ögon är så fina. som två mörka klot.