oh loveKlockan är snart halv tolv. Har dattat och ätit morötter hela kvällen. Har även läst igenom arbetsproverna till
Beckmans och mått dåligt/bra. Skönt att jag har tillgång till det mesta jag behöver i skolan. Orka boka rum bara. Så mkt säkerhet i detta land/på vår skola. Måste köpa ett halsband (åh lol) till mitt ID-kort så jag slipper fiffla med det varje gång jag går ut och in ur en byggnad. Vill ba va lite spontan och klampa in och gå lite hursom, men det går ju inte. Imorgon har jag kroki igen. Gud, vad jag älskar min lärare. Lool..Undrar vad han har för historier från vildmarken på lager. Står inte ut med mina klassisar bara. Riktiga, riktiga retards. Som tur är hittade jag Chase idag. En riktig guldklimp. Såg att han efter vi växlat några ord under lektionen väntade på mig i smyg när lektionen var slut. Frågade om han ville ta en kaffe. Vi gick till en rolig ukrainsk diner, åt pommes, drack americano och snackade skit om våra klasskompisar i ca 2 h. Aaahh, det var så skönt att bara FÅ UT ALLT. Nu kan vi va emo ihop. Åh, Chase alltså. Måste visa en bild. Han är så himla vacker. Höga markerade kindben och klarblå ögon. Jaja GOD NATT <3

utanfor keyfood


söndag morgonåt en så jäla göttig croque madame med pommes idag. älskar att amerikanarna älskar brunch och att twan drack 2 bloody marys och var tvungen att gå hem för att han mådde dåligt redan vid tresnåret. nu väntar jag på att min tomatsoppa som står och puttrar på spisen ska bli klar. imorgon är det presidents day och jag är ledig!!! vad tycker ni om min skjorta förresten? känns lite elaine benes. dessutom kostade den 20 spänn.

mmmm vad jag tycker om mina nya skor


intensehej kottar. alltså..life= lite för mkt ibland. åker till skolan kring nio och kommer hem runt sju. detta är ju bara början dock. kommer bli askul sen när jag ska söka beckmans samtidigt :D :D :D! hursom, är jag ledig i tre dagar nu. vill mest sova aslänge och se stan. har knappt varit runt på manhattan något. dock var jag i chuck closes hem igår. det var flott! åt asmkt mat. åh, mina ögon svider. fick mitt första betyg i drapering idag (A ofc). lektionerna är så långa här och man får ingen rast :( 3 h drapering i ett svettigt rum utan mat i magen gör en helt tokig. fast jag börjar inte grina iaf..som vissa..andra.. nu ska jag bajsa för det har jag inte hunnit idag.

G

G från Korea hade aldrig sett en naken man förut. När hon fick höra att vi skulle ha en man som modell under krokilektionen blev hon helt ställd. Hon sa: I never saw a naked man before. I don't want to loose my virginity with my eyes. LOOOOL. Hon målade iaf av hans fot. Och sen hans..ansikte. HAHAHAHA


HEJ!Har visst fortfarande inte ordnat en sladd så att jag kan föra över bilder. Men det får bli när det blir...Har inte kroki förrän klockan tre idag. Min professor är helt...bananas. Han pratar ofta om att han har 90& av världens alla instrument hemma samt en massa vapen..? Han bor ute i skogen och kan göra upp eld på 57 olika sätt. HAHAHA. Gud, jag älskar honom.

måzte landahar ränt och ränt och ränt och ränt. köpte en blackberry (fyfan) och ränt. skolan är inteeenseeee, men det som är ännu mer intense är allt runt omkring. hatar att gå till ze book store. köpa grejor. idag grät en tjej i korridoren för att någon snott hennes markers för 300 dollar. gud. allt kostar. är så trött. sitter hemma hos michelle nu. hon har kommit hem från sydamerika och jag har förflyttat mig till soffan. hon är så snäll som låter mig stanna en natt till. kollade på ett rum idag hos en crazy författare från cuba. armando hette han. beskrev honom för michelle. hon visste vem han var och skulle lägga in ett gott ord. hoppas jag får rummet för lägenheten är så G R Y M. just nu när jag skriver så ligger michelles hund chicken och stirrar på mig. han har gömt sig under en filt i sin korg, men hans svarta små ögon bränner mig. han hatar mig. tycker han är så gullig. hoppas vi blir vänner. har hängt en del med några sydkoreaner i min klass. dom är så snälla. fick lägga alla mina grejer i en tjejs skåp i väntan på att få ett eget. det blev så himla pinit när jag skulle möta upp henne och istället råkade förväxla henne med en annan koreanska (asso lol. hur ansiktsblind får man bli...). ja ba: ååhh kan du öppna? har du mina grejer?? hon ba: nä, det är dana som har dom. jag ba: hehe..va? hon ba:....... fick mitt skåp idag iaf. köpte ett kombinationslås. william från london fick hjälpa mig öppna skåpet TRE GÅNGER. sen så visade han mig hur man gjorde och jag lyckades öppna det själv, men sen efter sista lektionen så gick det bara inte. fick fråga en random brud jag hittade i korridoren. hon ba:????? ja ba:!!!!!!!!!! hon öppnade låset på en sek. när hon gick försökte jag själv i smyg utan att det funkade. VAD FAN GÖR JAG FÖR FEL? tänker mkt på imorgon. hur ska jag komma in i mitt skåp utan att hela skolan vet om min jävla kod. ååååhhhh.

heeyligger och svettas i min pyjamas. har precis målat mina naglar. ska se robyn ikväll med eli och nåra. tar med mig kameran så förhoppningsvis kommer jag ihåg att ta lite bilder. puss från lille mig.

guigui har gett mig massa bitmärken på händernaFörsöker kolla på Solsidan, men grannens internet ger mig krupp! Var i skolan idag och blev av med lite skit i registret. Nu fattas betalning och läkarintyg. Är så trött och så jävla sugen på frukt! Ligger och lyssnar på ljudet av en brandbil som ska parkera. Det är så skumt att det ligger en brandstation på denna lilla gata. Som att ha en brandstation på Skånegatan typ. Pyttelitet. Nu ska jag äntligen få sova! GONATT!

hahaha, då borde ni åka dit jag kommer ifrån!

"Due to severe weather conditions, FIT will have a delayed opening at 11:30 a.m., when normal operations will resume. Faculty, staff, and students should report at 11:30.

Students and faculty who have classes that are scheduled to be in session at that time should report to those classes at 11:30.

Security and Buildings and Grounds personnel should report on a normal schedule. "blir lite orolig. hör brandmännen skotta utanför brandstationen. tittar ut för att se vad för väder som hindrar mig från att åka till skolan och betala min late registration fee på 100 dollar (k u k). det är molnigt ute och ganska så slaskigt på vägarna. asso..hello? skicka ett mail som säger att jag får gå till skolan nu istället plz!

bedfordhej på er, nu sitter jag i lägenheten på south 2nd street här i williamsburg och ska strax gå och lägga mig. glider på grannens internet. segt som fan. hade min första lektion i drapering idag. mkt mkt nervöst. många knäppisar i min klass tror jag. professor sands som jag har är en helt fantastisk tant. mkt riv i den kvinnan. kommer lära mig massor.
flyttade från jed idag. det var trist. kommer sakna prinsessängen och hundarna (även fast guigui torrjuckade på alla möjliga föremål och kissade lite överallt). så trist att vara ensam. har nog inte varit såhär ensam dom senaste fem åren. men det är nyttigt! gick direkt efter att jag lämnat av väskorna och hälsade på elis kompisar som bor bara något kvarter ifrån mig. det var välbehövligt. känner mig lite mer hemma i detta kvarter nu. imorgon ska jag tillbaka till skolan och reda ut lite problems. ofc att man ska ha problems här alltså. pallar I N T E. jaja..vore nice att bli spoonad inatt, men sånt får man vara utan. ska försöka att inte tänka på spöken och sånt. d e lite läskigt här nu när jag tänker efter. ska inte tänka så mkt...aja, nu spårar det ur lite. hej så länge.

teacups


hur söeta???

dom är små. fryser asmkt hela tiden. tycker mest om att få ligga i knät och snooza lite.

iaf..har fått nycklarna till lägenheten jag ska bo i en vecka framöver. kanske längre. den är tight. två blir kanske tight.
träffade eli. han är så fin. vi chillade och jag drack en fizzyfizzy och åt en maffig bagel. nu är jag hemma hos jed och mike. mike har visat mig allt han äger från bang olufsen. kan allt om det senaste nu. ska dricka ett glas vin med tekopparna och bögarna strax. mike har beställt kinesmat. vill mest sova. var i skolan idag också. fick panik. DEN ÄR SÅ HIMLA STOR. och alla går runt med en latte i handen och är så himla fräscha och fäshion. själv gick man runt med en snus under läppen och chihuahuakiss på brallan. fick dessutom torgskräck i matsalen. kändes som om jag va en utstött i en sån där high school-film. irrade runt. gick fel. gick rätt. har sett mitt schema. imorgon har jag min första lektion i drapering. är så nervös. elis kompis sa att jag skulle tänka: I own this place. så det ska jag göra.

härrå