sur i magenÄr helt tokig i torkad mango. Kan inte få nog av det. Kommer gråta om jag inte hittar det i Sverige sen. Är så jävla sur i magen nu asså. Sitter här med sura uppstötningar. Så jäla värt ändå.

P.s

Kommer hem mycket snart. Var ses vi? Måste bestämma mig för en bar och en tid.

vädretNej, nu åker jag fan hem. Vädret i Shanghai zuger! Det är så fruktansvärt fuktigt och helt sjukt varmt. Går fan inte att beskriva. Såfort vi har en dag med lite sköna fläktar blir jag så tacksam att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag ba: tack tack tack tack!!! T o m folk från länder där somrarna är helt sjukt varma dom med är i chock. Det är fukten. DEN SUGER!!! Om kineserna skingrat moln, kan dom inte suga upp lite fukt också? Utbölingarna klagar!

P.s
Det befinner sig TRE tyskar i vår lägenhet. TRE!!!! Det räcker fan med alkistyskan och hennes skypesessioner med massa bärs och cigg varje kväll. Nu ärom i alla fall tre och jag tror dom hör dåligt hela bunten. Va ere med vuxna som skriker när dom pratar. Tyskan vill iaf ha fest varje kväll så att hon får anledning att hiva i sig ytterligare ett sexpack Suntory. Helv helv helv helv!

fitaGick upp fem imorse. Åkte till Hangzhou. Blev fotad med en fläkt och en maskin som sprutade skum i nyllet på mig. Var tvungen att vackla bakåt såfort jag blev träffad i ögat. Två storlekar försmå skor hade jag på mig också. Det var viiidrigt. MEN nu är det över och jag är hemma igen. Tjoho!!!!

ett mäktigt litet knyteDet är ju Drakbåtsfestival och då äter man tydligen sådana här. Valde en med bara ris i (av misstag). Klibbigt är det iaf. Klibbigt och sött. Tur att jag har några med kött i också. Lär ju vara goa. Är helt ägd nu iaf.

vintage vintageHelt hopplös är jag, men jag älskar varenda plagg.

cut cut cut


Sigge i love uHehe fick alldeles nyss mail från AXL. SWEET! Sigges sommarlovsmin.

e do bog ellahGoa grejer:
-Martins bröd
-Oreoglass

Vad ska jag göra. Ska jag komma hem eller? Va? Krisar. Vad ska jag göra hemma? Säg.


oinkiBröööööööööööööööööööööööööl

Sitter och trycker inne på rummet. Tyskan kom hem nyss när jag och Martin stod och gjorde frukost. Hon är helt jävla dyngrak, men inte redo för att däcka än. Fan. Lämnade Martin vid köksbordet med henne. Nu berättar hon om att hon inte ville ha sex ikväll för Martin. Bara hångla. Hon hånglade med massor. Typ tusen pers. Nu försöker hon smsa deras gamla chef på engelska (både är tyskar) och berätta att han inte kan komma och hämta sina grejer idag för hon kom hem nyss. "How can i write zis? such a schit". Great med fyllesms tio på morgonen. Riktigt great.
Nu skriker hon: "I JUST WANT TO WRITE ZIS SMS!!!"

Härrå.

p.s

Vill ta en bild, men vågar inte.


look at this facehar du sett något tröttare? varför? livet suger, men är också bra ibland. har inte varit såhär instabil sen fan vet när.

yohji yamamoto tidigt 2000-tal (lol, orkar inte kolla upp)
Asså gemig.nusepeTitta vad rödmosig jag är. Det är rännandets fel. Böö..ringarna asså. Helv. Måste tagga ner med Heroes alltså. Svårt att somna med alla tankarna på Sylar och hur det ska gå med herosarna osv..

pausGuuu jag ba ränner och ränner. Nu äre iaf paus.

HKJag vill till djungeln!

1h som sagt


foto: vanillascented

Jag ba älskar den här bilden.

Happ..vad ska jag göra nu då?

S k y p e???????????

Adda mig: camillamengengstrom


Hej nätetFejset på en slösurfare. Jag vill bara kolla på Heroes, men Martin ba: vänta en timme. Man ba: helvete.


HKEfter två timmars dim sum-ätande bestämde jag och min nyfunna vän Yi oss för att shoppa lite vintage. Har ju hittat mitt favoritställe som är gömt bakom den stora vintagemarknaden. Den är G R Y M. Ba massa gamla plagg från Japan. Kom iaf hem med tre kassar. Alltså helv..Hur ska jag ta mig hem till Sverige igen med alla grejer? Kommer få sitta pa planet med tio par trosor på mig osv..

Måste pissa..

trist me lanSnälla, ta mig från datorn. Vill inte sitta här resten av mitt liv.

hong kongKan vi inte skypa istället? Adda mig på camillamengengstrom.

god morgonKillen som bodde i vårt rum förut lämnade lite kläder efter sig. Jag testar lite.