idioter


titta vad mysigt!!! om inte dom här husen skulle klassas som rivningsobjekt skulle jag gärna bo där. tänk om någon förnuftig bara kunde renovera alla lägenheter och inte bara måla på utsidan. då skulle jag mkt hellre bo där än i någon ful skyskrapa. jag är så trött på dem. JAG HATAR DOM!!!

sitter och försöker ta igen en massa plugg. går så jävla segt. dessutom har min mac pajat (big LOL). undrar hur mkt det kostar att fixa den här. när din tjatat klart på martin om att han borde visa mer hud/ställa upp i någon bögtidning så ska jag fråga henne.


kanske att våren är påväg



martin har hittat en agentur och går på castings hela dagarna och jag sitter hemma och målar*kul*. imorgon fyller det enda bra kaféet här tio år. allt kommer därför kosta tio spänn!!! SKA ÄTA ALLT!

tidig morgon i shanghai



runt sjusnåret på morgonen ser det ut såhär utanför oss. alla grupper har varsin knagglig högtalare som skriker ut ordningen på alla rörelser. känns som back in the old days. utanför rusar folk till jobbet med en latte från starbucks liksom. själv stannar jag alltid upp och bah: guuu vaa mys!

.......................



martin ringde nyss och berättade att han blivit fotad i bara kalsongerna liggandes på ett fabriksgolv med rosor strödda omkring sig. HEHEHEHEHE men också *O_O* har tagit mig igenom förra veckans inlämningsuppgifter därefter kokat risgrynsgröt i 40 min/stirrat in i sjukhusfönstrena mitt emot. än så länge är där bara byggarbetare och sängar.

jag vill ha en hatt till min nya kappa!



finns inte så mkt å säj förutom att jag stupar nu. vilket e najz.

jezuz..camilla skolkar från virtuell lektion ://


HATTEN!!!!

sitter och skolkar från en kinesiskalektion som pågår i ett samtalsrum på högskolan i dalarnas hemsida. haha. hade kommit halvvägs med alla uppgifter när jag insåg att jag var tvungen att logga in. LOLZ. panikade när jag upptäckte att alla gjort läxan (vad den nu va) plus använde webcam och headset. försäkrade mig om att min mick inte var igång och sen började jag gorma: NU X-AR JAG!!! SKA JAG X-A?!?! martin sa att det var ok om jag ville. x-ade sidhelvetet, tog mitt glas med glögg och satte mig sen i vardagsrumssoffan och började frenetiskt smutta på den. big lolz. känns lika dåligt som att skolka IRL. nästa gång ska jag ha gjort läxan JÄTTEBRA. helvete!!!!!! ska aldrig underskatta distanskurs nå mera. åååhhhh nästa gång jag loggar in kommer alla bah: AHAAAAAAAA, nu är camilla engström inloggad. *:((((* kanske kan byta förnamn så att jag hamnar längre ner på chattlistan så att man måste scrolla.....zamilla ska jag heta. längst ner ska jag!!!!! nu ska jag *asasmotiverad* läsa klart texten om den lilla kaninen som sprang in i en trästubbe och dog.






ska sova nu igen


bild från göttland. folkez coola rum. observera LAMPAN!!! vill så jävla gärna ha en sån, men det är så dålig kvalle på dom jag tittat på hittills.

fifan vilken jävla köttmarknad det var igår btw. helt sinnes.




sorry för att jag är så jävla tråkig


foto:miumiubackstagefw09

jezuz. kan helt plötsligt inte få nog av tao. tänk om jag fick se ut sådär ikväll. va fint det hade varit. köpte en ny kappa idag iaf. DEN ÄR SÅ JÄVLA FIN!!! den hade kostat 6000 men jag fick den för 1000. zå naajjzz så jag kissa på mig nästan.

ikväll ska vi på fest hos en "honest" brud. några stuntmän som försökte ragga sönder din igår ska tydligen också dit. din tycker vi ska stanna en kortis bara. jag bah: fine, stuntmän låter asosoft. sen föreslog hon att vi kunde åka till en klubb med massa "high class prostitutes" istället. din? vaädämädäj?

Tao Okamoto


foto: Vogue Nippon Nov 09

Tao Okamoto asså fifan vilken pingla. Tycker så mkt om dom här bilderna. Tänker på mamma på 80-talet. Vill ba sminka mig hårt och sätta på rökmaskinen.

*klappar mina skor medhårs*



hej kompisar. nu är skolan över. nu måste jag göra något annat i livet. vilken ångest va. men ändå skön som in i helvete.
mohahaha *klappar mina skor medhårs*

slappe



kolla jag har träklack. till det: fleece och underställ.

vinden har vänt



trodde jag hade feber, men det var bara temperaturen som gått från -2 till +18. lolz. jag har gått runt med långkallingar och dubbla tjocktröjor och kallsvettats som fan. trott att svini var på g. är frisk nu i alla fall.

God natt



Guuuäaahhaauhuh!!! Har lyssnat på hörövningar sen tio imorse. Tog en paus och hittade en bild på sjukt gölliga Audrey Marnay (Miu miu FW97). Alltså jag vill ha kappan och skorna. Dock inte håret *sry*. Jag har nämligen lovat mig själv att börja föna och fixa med håret oftare. Alla brudar är så jävla piffiga här. Jag vill också lizom! Aja, nu ska jag kolla Family Guy och somna in.

iiiihhihihihihih!!!!!!!!!!!! jag vill ha en katt!!!!!!!!!


pic: the selby

miumiuSS010



Haha, vad är det med mig *fashionbloggar*. Sitter och suktar vårkläder som en tönt. Känner bara att jag kan kapa det här rakt av asså. Förutom fejsen då. Pallar inte se ut som en döing/kalksten i vår. Älskar iaf kragen på skjortorna och dom små kissekatterna *gulliguguglglliii*

Gaah!! *dreggeeldreeeggeeldreeggeel*

baraenvanligdag



Stannade hemma idag. Solen ligger så fint över minihusen, fast det syns inte på bilden. Hittade inte Martins kamera så att jag kunde ta en bild. Min hjärna har domnat. Orkar inte nöta glosor.

*lättroad*



Haha, Woofstock alltså. Allt jag behöver för att somna trygg och glad.

rochas i vår



Vill bara va asfeminim. Herregiid vad jag vill. Titta bara på deras saftiga läppar. Man vill ju bah kyssa dom. Måste köpa läppglans. Kan det inte bli lite varmt så att man kan få ta av sig fleecen åtminstone.

uäuäuä



Försöker studera. Går sådär bra. Lockade håret istället. Känner inte igen mig själv. Ser lite gullig ut.

ge mami lite sonia rykiel



Gah, ge mig lite glamour i livet för fan. Drar till Hong Kong om en månad eller mer. Då ska jag shoppa. Inge mer fleece!!!

thingsmysisterlikes


tejp, suddgummin, tvål, block, broderi, naggellack, ballonger, plåster, örhängen, tejp, suddgummin, strumpor, mobilsmycke, klistermärken.

brbrbrbrbrbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr




Det är så kallt. Min hjärna har domnat av. Vill inte göra någonting *bäbis* Alltså den här kylan tar kål på mig. Tar emot att gå ut när man redan fryser arslet av sig inomhus. Man blir så osugen liksom. Haha, vi stängde av värmen inne i vardagsrummet och nu kommer det rök ur käften när man går in där och andas. Lolzoor. Skulle va nice och åka till Thailand och tina upp.

latisen själv



Fifan sicken dag. Vill bara gå och lägga mig igen. Borde verkligen plugga. Har lite ångest inför min visumansökan. Måste åka till Hong kong. Vet dock inte hur många dagar jag kommer få. 30 dagar vore så sjukt lol.

beibei



Här kommer lite bilder från resan vi gjorde kring nyår:
1.Fjantreklam på tv
2....
3.Baby
4.Död på tork
5.Vi var uppe bland bergen. En bonde kom förbi och tyckte vi såg skoj ut. Sen så åt vi lunch bredvid en hel slaktad gris som låg på ett bord med dess inävlor bredvid i en hink. Var tvungen att gå ut för att få luft. Lol.
6.Kul bild på min morbror, min kusins man och deras kompis
7.Morfars innegård


http://www.luisaviaroma.com



Min familj åkte hem idag. Så himla trist alltså. Jag har legat inne hela dagen och försökt ta igen mig. Är dock fortfarande förkyld i ena näsborren. Sjukt irriterande. Annars så förstörde Agnes på rodeo min chilldag genom att länka till en, för mig, ny shoppingsida. I min fantasi reashoppade jag. Kändes lite närmare verkligheten än att börja glutta runt på dom nya plaggen som kommit in. Känns lite deppigt att allt ser så svart ut, men jag köpte mig en mintgrön kjol i veckan samt en leopardmönstrad väska ("!!!!!??????" tänker ni. Tänkte också så först, men sen så tänkte jag att jag måste sluta tänka så i år *shoppingsugen*). Kanske ni får se den när jag orkar ta en bild som inte är tagen i photobooth. Nu måste jag plugga för jag har bara lite mer än en vecka kvar nu på Fudan. Trivs helt okej i skolan och så, men den ligger liksom över en timme bort. Hela nöjet försvinner i och med den där ångestresan. I vår kommer jag nästan vara helt ledig på dagarna. Kanske livet kommer bli mer skoj då.

Kläderna kommer från Givenchy, Ann Demeulemeester och ett märke som jag glömde bort på vägen (den svarta gothklänningen). Samt den där prickiga klänningen från Marc Jacobs.


cutcutcut



gick och klippte mig. helt på impuls alltså. inget särskilt förutom att det är mycket kortare. känns skönt för är det något jag är lol på att ta hand om här i kylan så är det mitt hår. min frisör kunde ingen engelska, men jag uppfattade henne som skojig ändå. hon fick mitt nummer. hoppas hon ringer och vill drinka.

Jag har shoppat för 200 kuai



Här är lite av min nya kjol jag fann hängandes på ett räcke utanför en tantaffär. Den är dessutom lagom lång så jag slipper gå som ett sepe. Solen skiner och jag är zugen på mangosmoothie. Det var allt.

hi little cute baby



här är jag och mitt kusinbarn jeri.

kom hem från chong qing igår. hälsade på morfar som ligger på sjukan :(((((. är annars upptagen med att umgås med min familj. vill inte att dom åker hem!