ett jävla vrak

Jag har packat om minst tiomiljonergånger. Så jävla taskigt att jag bara får ha med mig 20 kg. Vadfan.

Är skitnervös. Mår mycket illa. Martin har däckat. Fina fina fina Martin. Guuuud vad jag älskar dig. Tänk att jag ska åka så långt bort. Att jag måste sätta mig i taxin och bara åka längre och längre bort från dig. Fyfan.

Hur ska jag klara av det här miljöombytet alltså. Shanghai är en skitjobbig stad, men jag kommer att sakna det. Det här är ju hemma för mig nu. Jag ska lämna ett liv här. Mår asilla som sagt. Vill ba lägga mig ner och grina.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH


Tur att Edward backat upp mig med lugnande.

hej lille kisse jag älskar dighörde lite pip. gick in i sminkösens sovrum och hittade en liten kisse. såg inte ens att hon fotade mig. det var bara jag och kissen liksom.

vädretnu är det bara dagar kvar innan jag är hemma igen. jag passar på att skolka lite och försöker njuta av shangan så länge det varar. idag ska jag lära mig att göra dumplings. härrå.

lite ensam i nanjinghapp, då var man i nanjing då. det är kolsvart ute så jag vet inte riktigt hur det ser ut. har nyss ätit en sen middag med kunden och hans chaffis. allt är bara så konstigt. hotellrummet är fint iaf. hade föreställt mig det värsta för att inte börja grina. hoppas jag inte blir magsjuk nu för maten var inte så fresh. var magsjuk igår så jag vet inte om jag orkar en natt till. måste ha spräckt/vidgat lite blodkärl i fejset när jag spydde för mitt ansikte var fullt av små röda ådror imorse :/. något som var jävligt fresh var tåget jag kom hit med. varje vagn hade sin egna "flygvärdinna"/fotomodell med spikrak rygg och värsta uniformen. dessutom var tågstationen vi åkte ifrån sprillans ny. trodde jag befann mig på en flygplats först, men näe. sweet alltså. nu ska jag kolla på film tror jag. hoppas jag får komma hem tidigt imorgon. kramisar.

wöwöwösnart kommer jag hem. jag ska lämna ett liv här. det känns jävligt emo asså. samtidigt som det ska bli zåå skönt att få komma till en lugn stad. jag tror inte jag riktigt förstår själv hur jävla stressande det är för mig att bo i en stad med 20 miljoner invånare. min bästis här ska lämna shanghai för första gången i sitt liv en dag innan mig. han är också mkt emo men osså glaa såklart. det går upp och ner. ibland gråter jag en skvätt, men oftast är jag glad. tänk att snart får jag klappa på alla mina kompisar och hänga med världens finaste sigge på göttland. wowowo det kommer bli så fint.

plåtades idag för japanska tidningen oggi (ja vet, tänkte ba "oggy oggy oggy oink oink oink" hela vägen till plåtningen") på ett asmys café som såg ut som en liten stuga. jag skulle mest se söt och lite busig ut. låtsas äta kaka, läsa vykort, leka med ett paraply, bländas av solen osv. fan, ibland tänker jag att man kanske skulle åka till japan och fortsätta gulligullmodellandet där, men näe, lol. fisefislol. en av de anställda sitter och skypar med en kund i rummet bredvid. uuhh..måste jag gå ut? vill ba ligga här och fisa i min ensamhet. assåå..eee såå sugen på att färga håret litte grann. ba pyttelite. om det blir fult kan jag ju bara färga det svart igen. jättelätt.

handmodellförra veckan var jag handmodell. mkt soft. de sminkade mina armar och fixade naglarna. men en annan kille tyckte det var roligare att fota mitt osäkra fejs.

har inte uppdaterat på ett tag nu. utanför pågår det en företagsfest. känner mig inte så jävla pepp på den överhuvudtaget. vill mest sova. imorgon ska jag gå upp tidigt och gå till min syslöjdslärare. hon är fin. vi ska sy ett par shorts till mig. är så jävla trött på tyskhelvetet vi bor med. hon är ett psykfall, men vi försöker hålla god min. hon gör sig illa ganska ofta. det tycker vi är kul. först bjöd martin henne på en godis så en plomb föll ut. sedan stukade hon foten på fest och efter det knät (på fest) och igår råkade vår franska flatti drämma in ett bord i muttan på henne så att hon höll på att dö. så jävla ägd blev hon.

dagens skördFör att fira att vår nya flati (snubbe från Paris) köpt en ny fixed så beställde vi pizza från Coolzey (coolt namn). Aldrig ätit en så god pizza här. MMMMMMM ÄNTLIGEN LITE HÄRLIGA KOLHYDRATISAR I DETTA VI HATAR JÄST/VEGGOLAND. Eeh, måste komma ihåg att ladda kameran så att jag kan ta lite riktiga bilder. Pis out.


VÄRMEN REGNET FUKTEN HELVETETJag svettas som en gris tjugofyrasju. Det går inte att leva här. Nu vill jag hem!!! Svensk sommar *gggrrr*!!!
1a Augusti drar jag hem.

Annars då?

Gymmar en del. Så jävla grym är jag. Idag kom träningsnarkisen/the ring (hon låter håret hänga över ansiktet när hon tränar i sisådär 2h) in i ångbastun. Hon var inlindad i gladpack. Stönade till lite för att det var så jävla varmt. Sedan började hon gå runt i cirklar samtidigt som hon juckade hysteriskt och gav ifrån sig läten ngt i stil med: hö, höö, hööö, hei, hei, hei. Tänkte att snart blir hon en dumpling. Ville gå ut men hon stod med händerna på dörrhandtaget samtidigt som hon ba: LIITE TILL...nngggnnn!!!! Hon är sjuk.