meimei och guiguiBefinner mig i NYC nu! Sov hos Jed och hans kille Mike inatt. Dom har två tekoppschihuahuor LOOL!! Dom är helt
hysteriska och ASSMÅ! Iaf...gissa vad jag sover i??? I en kinessäng gjord för en prinsessa som jag asso. Den är antik och ashård och grym på alla sätt. dessutom har han tryckt in den i ett litet rum så hela sängen är liksom rummet= great.

Aja, vad mer? Imorgon ska jag skriva in mig på skolan! Och jag åt en ASGOD pasta idag på nå hippt ställe och Jed tog mig dessutom till en helt sjukt grym bokaffär. Han använder google maps för att hitta till ställen. Jag vill också ha en iPhone. Tyvärr verkar det lite svårt att gå åt rätt håll för vi har går fel hela tin?

Somnar om nu. Puss!

JAJAJAJA!!!
50 % på HOPEKom och hälsa på mig idag :D!

damp på denna kväll jgiogjriorejgrioeASSÅ VAFAAAAAAN ÄRE MED EERR??????

aja


*tar bussen in te stan*


bakverket och pasta hos mathilda

jag har fått en avi. posten och jag (ofc) lyckades rädda ett paket martin skickat ända från kina. det var tydligen påväg tillbaka till kina igen?? fick panik när jag såg att det var skickat ner till tullen i malmö. ingen av oss bor ju i shangan längre... såatteh.. PHEW!!!

ass på östermalm2 much or nothing bitchezsilver+ leo+ rött= ja, jag kan jag med.

dålig bildmmm nu ska mitt snoriga fejs få bada lite i produkter från body shop (tack gullehita).


i det slappaste jaget 2010Jag i Shanghai och på Gotland.

slurpat i mig massa cola iaf :D


skönt att det är lite varmare ute nu. förhoppningsvis växer snökullen utanför mitt fönster inte något mer på ett tag. tycker att den har smält på bra.ååhh är fortfarande lite förkyld, men inte febrig iaf d----. fyfan vad tråkigt det är att va sjuk. smäller av asso. ville ba klappa en massa på annahita på malmen, men det gick inte ofc :( ses i barca? villl dit!

drar igen dåhoppas hoppas hoppas jag får mitt visum i tid. jag orkar liksom inte ens prata om det. jag fattar inte varför jag är så himla iskall till att jag faktiskt ska flytta från europa igen. tror liksom inte att det är sant. lol. det är det ju inte. eller? bara om jag får mitt visum.

mmm smutsvitsminknews: har köpt ett mörkare läppstift att variera mitt röda med.

varför sånt sad fejs? missade solförmörkelsen :((( asso gick runt här hemma och ba: gu så ljust det är. HÄRLIGT! inte visste jag vad som pågick.

har också färgat håret tillbaka till min normala hårfärg? är lite osäker på vad den kan vara, men hoppas slippa en fullt synlig utväxt. även fast det kan va punk och ball etc. kanske är för ljust fortfarande. drömde att jag hade blekta fläckar i nacken. men det var bara en dröm. skönt. eller orkar inte se efter..men måste va de iaf...:///


mathildas hemhär blir man bjuden på vin, käk och så lite nymålade naglar till det.

maskerna