vi fann en ball katt

DSCF54352


Vi har jättetråkigt för vi har inga pengar och dessutom har vi fem prov nästa vecka och det känns. Snälla CSN!!!!!

kollektivt

DSCF46202DSCF53112

Hej kompisar!
Martin lagar mat för första gången på två månader. Det luktar bränt.
Herrå!

??? kan inte tänka klart



snälla csn!

zzzzz


en annan bild från våra kvarter.

tror jag hittade min nya favoritrestaurang precis runt hörnet. där serveras all mat jag tycker är god till bra pris. nästa gång tar jag med mig kameran dit. när vi gick ut därifrån satt 30 pers i kö så vi får väl alltid äta middag vid fem :/

kan min familj komma och hälsa på mig snart så vi kan äta mat? saknar er så mycket! pusspusspuss!!!

p.s
brorsaaan, min kompis tycker du ser ut som en kändis. åk till hong kong och bli känd sa hon. inte så noga med vad, eftersom du är så snygg.



mitt huvud!


*guilliiguulligull*

känner att livet inte är så skoj nu när jag fortfarande väntar på att ett beslut ska fattas huruvida jag ska få mina csn-pengar eller inte. så jävla jobbigt att fixa det här ifrån kina. personalen på skolan pratar ingen engelska och vet heller inget om kursen man läser, hur många undervisningstimmar man har i veckan eller när skolan slutar. snälla, snälla csn! hoppas 18h undervisning i veckan räknas som heltid annars dör jag faktiskt. dom där jävla pengarna kommer göra mig till en lättare människa. kanske jag köper en inpackning till mitt svintohår. tog lite body butter i det imorse :(.


våra kvarter


ibland blir det så mycket last där bak på trehjulingen att en person på moped får hjälpa till att putte på.

åh vad jag tycker om våra kvarter! vi har nära till allt! dessutom har jag upptäckt att vi har en grym massör på hörnet. måste få martin att uppleva en riktig kinesisk massage. han kanske kommer börja grina. så länge dom inte knäcker nacken eller petar örat brukar det vara okej. framförallt känner man sig så himla varm och mys efteråt >_<!!!

piffa din hund



hundsalonger hittar man lite överallt. ibland får hunden stå i något som ser ut som ett torkskåp fast med jättestarka vindar. då tycker man lite synd om dom och så luktar det bajs där inne.

nu när vi måste gå upp sex på morgonen hinner vi ta del av marknaden utanför oss. där kan man se fiskar bli uppklippta och höns slaktade och flådda. mår alltid illa på morgonen och den där marknaden blir för mkt, fastän jag annars brukar vara jättenyfiken och vilja peta på allt. särskilt vagnen med minihamstrar, kaninungar och pyttepyttesmå sköldpaddor. måste fota den. har inte sett någon riktig djuraffär än faktiskt. vore lite häftigt att köpa en höna iofs. när Din lär mig laga kinesisk mat kanske vi köper en höna :O!


naaaaaaaaawawawaw!!!!!!!!


foto:sigge med sigges iphone?

sigges kattisar! hoppas det var okej att jag la upp bilderna, sigge. dör så gölliga dom är!

pusspuss nu ska jag sova.


herregud :))


haha gotta love martins frisyr.

försökte nyss pilla ner en helt sjuk insekt martin fått syn på i badrumslampan. det visade sig vara en fjäder. lol.

vi besökte ikea idag. blev så jävla sugen på kalles och bilar, men höll mig. vet inte varför? asdumt. idiot jag är.

herrå


mkt krejer!



hoho! hur ska vi få med allt. det kommer inte att gå. på bilden ser ni kanske hälften. som tur är slipper vi åka taxi. mammas kompis kommer och hämtar oss om en timme. hihihhihihhihihi!!!!!





giiid viii niiijjsss!!!!



jag ser ut som skit, men vi har iaf hittat en LÄGENHET. alltså omg..det ligger så jävla grymt till och vi ska flytta in med världens grymmaste brud och hennes kompis som ska bo här en vecka. dom pratar kantonesiska och jag tänker på lappi hela tiden och deras mandarin är perfekt så det är lugna puckar. åh!!! den ligger verkligen precis där vi vill att den ska ligga och köket är nyrenoverat och badrummet likaså. vår säng är antik. agenten bah drog undan madrassen/bambuväven och bah: titta, sängbotten är vävd! mkt antikt! haha. såg exakt ut som sängarna vi såg på ett museum. men den är fin! och antik! vi flyttar in imorgon. wiii!!!

p.s
martin har firat med en tsingtao. han är lite på pickalurven. haha.


AAAHH!!!



aahh!!! jag ORKAR inte. varför är bara 11hp av 60 registrerade på studera.nu? inte BRA! jag ska ju söka distanskurser i kinesiska. varför såg jag sju lägenheter igår och alla var dåliga? varför såg jag ytterligare fyra idag? jag vet inte hur många lägenheter jag har sett sammanlagt nu, men jag minns inte en enda. allt är bara luddigt. varför får jag inte tillbaka alla pengar från hotellet vi ska flytta ut ifrån? varför får jag inte mina csnpengar? vavavavvava?!?!?!? jag får magsår. nu är inget sköj! men fatta vad glad jag blir sen när allt har löst sig. kommer bli en ny människa med len hy och kammat hår. kanske kan skaffa mig intressen! det första jag ska göra när jag får mina pengar är att köpa en kamera och se en film.


din jag vill bli din


mina nailzzzz

mitt svintohår. längtar tills vi flyttar och slipper ränna runt och leta lägenhet. vill bara pyssla om mitt svintohår, men det känns så jävla oviktigt just nu.

kollade på en inte så nice lägenhet. blev lite uppgiven.


men vi hittade iaf en asmysig gata *gla*

asså pomelo. jag dör så gött! köpte ett kg clementiner och en pomelo för fem spänn. så gött!
fan va flottig jag är. pallar inte göra något åt det heller.


hej kompisar! vi fick inte bo hos kinesen som vi ville. tanten som ägde lägenheten gillade inte att martin var kille. hon trodde vi var två tjejer som skulle bo ihop. hon blev sur och snackade så mkt skit och hade så löjliga bortförklaringar. vi ville göra henne mycket illa. mycket ledsna blev vi i alla fall. tjejen som heter din gillade oss jättemycket och nu vill hon hitta en ny lägenhet så att vi kan bo tillsammans! hon är så himla nice! just nu letar vi alla lägenhet och kanske hittar vi en den här veckan för vi står inte ut i det här jävla fängelset. dessutom är området ett studentområde med bara massa studenter. man kan ju inte slappna av.

nu sinar det


äre ett ollon eller va ere?

nu har vi fått in en japansk kanal. den är lite som öppna kanalen faktiskt *djupt besviken*

är mkt upptagen med att försöka ta oss ifrån det här jävla hotellrummet. vi har kollat på ett rum hemma hos en grym kinesbrud. hon ville jättegärna att vi skulle bo där och om allt löser sig så flyttar vi in i veckan, men eftersom kina är så jävla komplicerat så lär ju allt gå åt helvete. hon tipsade oss om en nattmarknad alldeles i närheten där man kunde få färsk kyckling = döda och ta bort fjädrar på fem min. mkt bra tyckte hon för där hon kom ifrån så la dom kycklingen i kokande vatten = inte så nice.

nu städar dom rummet bredvid. klockan är tio på kvällen. kanske dom skrubbar bort blodspår. dom har hållt på länge nu. vet inte vad jag ska tro om det här stället längre. när vi kom hem efter middagen stod massa folk ute i pyjamas (kineser gillar att chilla i pyjamas efter jobbet. pyjamas på wallmart. pyjamas överallt. dock inte under expo). dom stod och pratade med hotellpersonal och polis. påväg till hissen möttes vi av en bår (nice). påväg in i hissen blev vi omsprungna av kvinnan som sen skulle bäras ut på bårs pojkvän som hyperventilerade hela vägen upp. såg kvinnan sen. hon såg mkt dålig ut. undrar varför. svini?

nu ska vi sova. förhoppningsvis blir imorgon en fin dag med goa nyheter.





hoho



här är filmerna vi sett de senaste två dagarna. har blivit ganska mkt filmtittande här. råkade se watchmen :( var tvungen att kompensera med kiki's delivery service för att få ner pulsen.

heii girlz



köpte en tröja på uniqlo (börjar bli svalt här nu) och gjorde mina nailz. det blev inget blingbling. kostade fem spänn pluppen. inte så billigt va. ska gå till ngt annat ställe där dom inte är gjorda av glas eller vafan det va som var så dyrt.

asså nyheterna här är ju asläskiga. en kille höll sin tjej som gisslan på en bro mitt på dagen. med kniven mot hennes hals (kul att man fick se) så ville han ha cash (vilket han fick). när han inte släppte tjejen så stannade två polismän sin bil på bron och slängde sig över honom. det såg så jävla taffligt ut. han hade lätt hunnit skära halsen av henne. sen kom det tre män till (poliser? såg ut som affärsmän) och sparkade ner honom ytterligare.

en annan nyhet handlade om en kvinna som blivit påkörd av ett rattfyllo och låg i koma. dom filmade henne när hon låg i sin säng helt förstörd och läkaren bah: "nämen..hon kommer ju dö"






pusskram



kinestv. jag döööör så TRÅKIGT!!!! det finns ett program som heter mr.X som handlar om framgångsrika västerländska män och deras liv *kul* kan i alla fall streama hollywood fruar *phew*

tog bort akrylnaglarna idag. kommer aldrig mer göra det igen. de är helt förjävliga att få bort. fingrarna svider och är ömma som fan. imorgon ska jag sätta på massa plastdiamanter hehehehehhehe *längtar*

hej kompisar



Sitter på rummet och trycker i mig kastanjer. Vi har varit och sett på fyra lägenheter idag. Ingen har varit perfekt. Den sista lägenheten vi såg var dock favoriten idag. Synd bara att det var en seg bit till tunnelbanan och rumskompisarna var tydligen Mexikaner, men vi fick inte chansen att hälsa på dem riktigt. Dessutom var de flesta restauranger i närheten inte så fräscha= för hög risk för dia. Martin får kvälningar när han känner lukten av grillat nu :/! Själv är man assugen hela tiden.

p.s

Tack Axel! Gubbsjuka kineser.

fattavakulvikommerhanärdublirfrisk



martin har feber och jag håller koll/matar honom med kokt vatten. kan inte bli sämre. dessutom håller jag på att svettas bort här inne för att vi måste hålla det varmt så att inte martin fryser ihjäl. vi kan säga att jag också har feber. här ligger vi med feber. martin sover och mår dåligt och jag syr korsstygn, men det går långsamt. jag vill streama hollywood fruar, men internet har också feber kanske. allt är segt och jättelångsamt! vill bara vara inne på fejsan och chatta. önska min blogg hade chattfunktion. vore kul med comments. annars sitter jag inne på gmail och väntar i chatten/på mail. kanske borde börja göra push ups såfort det blir såhär dötråkigt/deppigt.

:) och :(



Hösten är snart här! Det blåser och himlen är blå. Blir lyckligare. Kanske inte ser så himla glad ut på bilden, men jag satt och spanade på några skejtare. Mitt hår ser ju ut som svinto på bilden. Hade köpt en kjol också från Muji. Alla mjukisjapaner hänger där. Jag och Martin kan gå runt där aslänge. Känns som hemma.

Martin blev sjuk av grillspetten. Nu borde vi ju kunna äta vadsom efter det här. Han har spytt grönt slajm och ligger och kvider i sängen/sjunger "hakona matata" :(!





japanskt godis/peko/moomin



Sitter inne på rummet och pluggar glosor. Vi ska ut och äta grillat från ett gatustånd strax. Har inte vågat pröva pågrund av "dia-risken". Nu hare ändå havererat så vi kör på.

Imorgon blir det nog bling på naglarna. Hihihihhihihi!!!!!!!!!!!


keqiao/hos kusin och moster



1.tant som hängde utanför huset
2.jag och moster
3.mitt kusinbarn
4.jag och kusin
5.bild tagen från bussen