heii girlzköpte en tröja på uniqlo (börjar bli svalt här nu) och gjorde mina nailz. det blev inget blingbling. kostade fem spänn pluppen. inte så billigt va. ska gå till ngt annat ställe där dom inte är gjorda av glas eller vafan det va som var så dyrt.

asså nyheterna här är ju asläskiga. en kille höll sin tjej som gisslan på en bro mitt på dagen. med kniven mot hennes hals (kul att man fick se) så ville han ha cash (vilket han fick). när han inte släppte tjejen så stannade två polismän sin bil på bron och slängde sig över honom. det såg så jävla taffligt ut. han hade lätt hunnit skära halsen av henne. sen kom det tre män till (poliser? såg ut som affärsmän) och sparkade ner honom ytterligare.

en annan nyhet handlade om en kvinna som blivit påkörd av ett rattfyllo och låg i koma. dom filmade henne när hon låg i sin säng helt förstörd och läkaren bah: "nämen..hon kommer ju dö"


Kommentarer
Postat av: annahita

haha, älskar dina mixade inlägg! först ba "kolla fin nya uniqlo-tröja och mina nymanikyrerade naglar" och sen ba "OND BRÅD DÖD"! hahahaha du är genial.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback