röv


Matmatmatmatmat.


Utsikt från ett hus på skolområdet.

Jävlajävlajävlaskitfan kan jag bara få mitt facebook, blogspot, youtube osv!!!!! Efter det som hände i Xinjiang är allt nersläckt. Går ju för fan inte ens att googla längre eftersom hälften är helblankt. ÅH RÖV!!!


Kommentarer
Postat av: jing

jaaaa,,, gu va nice,MAT!!! jo ja vill åka dit, men vet inte om jag hinner. kommer typ vara där i 3v kanske. Ska på bröllop oxå!!! kan du logga in på face..? kan adda dig där.. hur var skolan? har ni börjat?

2009-09-05 @ 19:19:11
Postat av: annahita

va? vad hände i xinjiang?

Postat av: john

hej camilla grattis i förskott, det är förjävligt hemma pappa städar typ aldrig jag förstår din frustration när jag kom hem idag o skulle sätta på kranen så blev jag attackerad av typ 20 banan flugor de va fett äckligt men jag dammsög upp allihopa, jag måste städa varje dag nu kram

2009-09-06 @ 14:17:44
Postat av: camilla

jing: börjar skolan på imorgon. är jättenervös. alla är koreaner också! du borde hänga här istället. facebook är blockerat tyvärr.annaheta: demonstrerande förtryckta ugurer. det stod om det är dn, men allt kändes ganska luddigt eftersom regimen förmildrade allting.john: hallåå TACK! ja du får väl göra det nu, men du får säga till honom. han är ju blind för smuts. kramkram hoppas det går bra med musiken?

2009-09-06 @ 16:55:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback