frusen panda skriver slappeinlägg med hjälp av googleyeeeez kom in på kinesiska distanskurs steg tre. nu har jag iaf en ekonomisk back up till våren. undrar vilka dom två andra i min klass är?

annars så mutar min lärare oss med bio imorgon för att vi ska ställa upp i körslaget. assååå jag tycker det är så spännande med nordkoreanerna i min klass. kanske jag vågar prata med dom när dom slutar titta på mig som om jag vore ett freak (=halvkines?). undrar hur mkt det kostar att åka dit. borde ju passa på att resa när jag ändå är här. din vill för övrigt ta med oss till macao för att spela pengar på casino. hon bah: det är kinesiskt nyår då och om man vinner betyder det tur livet ut och om man förlorar betyder det också tur, fast inte lika stor tur som att vinna, men ändå! hehehehe klockiiz bortförklaring. vet inte om jag vågar spela med henne iofs. hon spårar alltid när hon är på humör. beställer allt på menyn så att notan blir pissdyr och alla illamående. hon bah: förlåt! var så glad! hahaha. ååh.

happ. sköj. herrå!

p.s

2


Kommentarer
Postat av: annahita

men hallå!! klart du ska till macau! jag känner ingen som nånsin har varit där! man ska ta alla chanser man får till att göra såna grejer. jobbar på att bli en ja-sägare

Postat av: axel

Jag har varit i Macau! Vet inte vad jag ska säga... man kunde gambla.

2009-12-12 @ 20:14:04
Postat av: cami

annahita: ja, jag övar jag med, men jag ska dit. om din bjuder med mig såklart.axl: gangztah. klart du varit där!

2009-12-13 @ 11:10:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback