hejhejjulefrid



1. det började snöa och ingen ville gå ut.
2. när det var fint väder åkte vi upp till 91an igen.
3. hehe sööta.
4. någon crazy eric mollers gamla hus.
5. julmys.

åh, min familj är här! så najjigt! vi ska ut och promenera. imorgon åker vi till min släkt i chongqing. hoho. pappa har inte varit där på över tio år. martin har aldrig varit där. vi ska träffa mitt kusinbarn! ska försöka ta mycket bilder. hoppas vi tar ett släktfoto på torget för då kommer jag få en bild på hela släkten som jag kan visa för er *känner mig som foki*.

nya zeeland ska UT!!!!!!


hon kommer härifrån. kan hon bara dra tillbaka dit. ser ju asmysigt ut.

hahaha. alltså jag ORKAR inte med puckot vi måste dela lägenhet med. idag slängde hon ur sig att: "just det. vi måste stanna en natt till". alltså va? hon sa själv för en vecka sedan att dom skulle flytta ut idag. LOLZOOOR! kan hon bara fara åt helvete. varför måste hon sätta mig i en så obekväm sits. jag känner ju fyfan inte ens det där jävla grötfejset, men det är fortfarande dins kompis så jag måste behandla henne som det också (eller????). kunde hon inte frågat tidigare? iofs frågade hon inte ens idag vilket gjorde mig ännu mer obekväm. min familj kommer kl åtta imorgon bitti och jag vet att hon inte tänker gå upp då. en annan sak: hon kommer tillbaka i slutet av januari. plus: att hon röker inne på dins rum. så jävla osoft! alltså jag vill aldrig mer se henne! jag saknar swing. swing bodde här i lite mer än en vecka och hon var så GULLIG och snäll och perfekt.

hehehehehehe



älskar ann-sofie back, men den här kollektionen är trööökig. dessutom: finn ett fel.
martins sjuka ledtråd: lejonmun.

asså fifan. ska di komma rök ur munnen när man går på toa?


gick igenom gamla bilder och hittade den här myspysbilden från när vi precis hade blivit ihop och jag bodde i fagersjö.


jag har gått halvt i ide som går och lägger mig runt nio. runt åtta är jag glad för att klockan snart är nio och sätter på mig pyjamasen och frågar martin om vi inte ska sova snart (HAHA deppig tjej.nu). en riktig bäbis är jag, men jag står inte ut med kylan här hemma. jag går mest runt och ojar mig över mina domnade kroppsdelar. såg att dom sålde täcken fast med ärmar på så att man kan röra sig fritt och fortfarande vara varm i en affär här i närheten. kändes som om den va gjord för mig. zåååå gryyyymmmmt *ba måste ha NU*

annars rå? jo, det ser ut som om vi åker och hälsar på släkten i beibei över nyår. då ska jag få träffa mitt kusinbarn och morfar!

*går å lägger mej*

oh no


sånt här t ex måste jag undvika för att slippa svini.

jag och martin skippade vaccineringen idag. är jag dum i huvudet? läste en massa på nätet såklart som fick mig att banga. nu ångrar jag kanske att jag bangade. om jag stannar inne resten av vintern kanske jag slipper bli sjuk. helst av allt skulle jag iofs vilja bli lite sjuk. känns som om det vore bra att ha klarat svinin inför framtida influensor. kan ingen bara berätta för mig hur jag ska göra?

känner mig som kissie


fin bild från någon japansk tidning från 1959 föreställande hur tekniken skulle se ut om 30 år.


kom precis hem från värsta julshoppingen på stan. fyfan. hursom.. hände en ganska så lol grej inne på uniqlo. dom flesta som handlar på uniqlo här är så vana vid att se västerlänningar så dom brukar inte titta så mycket (eftersom en tredjedel av butiken består av typ fransmän). samma sak med folk inne på starbucks osv vilket är soft för mig, men idag alltså. fiifaaaaaaaaan. en man som såg ut som vilken hipp sofofarsa som helst ställde sig en meter ifrån mig när jag stod och letade kläder och bara glodde sönder mig. det var så himla konstigt. han försökte inte ens låtsas att titta på kläder. han bara ställde sig mitt i gången med armarna i kors och tittade. trodde han väntade på sin tjej först, men såg sen att han var helt själv= FREAAAK!!! när jag skulle betala hörde jag ljudet från en mobilkamera och insåg att han stod och fotade mig!!!! när jag sedan gick upp för trappen såg jag att han forsatt följa mig med kameran. alltså JÄVLA SEPE!!! satte handen för ansiktet vilket fick honom att ta ner mobilen, men han lär väl fått sina bilder ändå. jag hade både mössa och halsduk som täckte nästan hela ansiktet så han lär väl inte fått någon bra bild ens. varför skulle han fota? *trött* jag blir så jävla sur. om jag kunde göra mig osynlig skulle jag hämtat något hårt och vasst och bara slagit sönder honom utan att tveka. på riktigt alltså.

vi har köpt peppisar och glass för en krona


världens sötaste din *dör*

kom nyss hem från helvetet på ikea. det var så sjukt mycket folk. ville bara dö. i entrén hade dom satt minst 30 vakter. såg ut som om dom var på kurs, men nej. dom höll koll på dom lika många mystiska männen som också hängde i entrén. överflödet av män här gör att det finns så jävla mycket obehagliga ensamma män som liksom inte lever för nåt eller någon. dom har inget hem och sover där det finns plats och livnär sig på allt möjligt. julmusten var slut iaf. blev helt knäckt. känns som om det är det enda jag sett fram emot att få hälla i mig på julafton. upptäckte när vi kom hem att kuffy ordnat översvämning i badrummet *nize surprise*. martin: "varför gör hon såhär mot mig?" haha. alltså badrumsmattan har dom senaste dagarna varit helt dyngblöt och vi har liksom trott att det varit kylan som gjort att den inte torkat. slängde in den i tvätten idag iaf, dvs ingen badrumsmatta= översvämning. är helt säker på att hon går runt med duschslangen i badrummet och myser lite. ååh...*fram med moppen*






middag på des lys



idag har jag ätit middag med två italienare, två norrmän, en schweizare och en kines. jag och kinesen bestämde att jessika ska leka med hennes dotter nästa lördag. vad sägeru jessika? hon heter ding ding, är tio år och gillar manga. rosa som mamman heter bjuder på middag. wiii. hon pratar kinesiska med mig. känns bra att få öva lite. imorgon har whiskyn chivas fest. fick biljetter från din och tänk om jag får se en kineskändiis. wooow. jag kan inte några namn, men ändå. KUL.

nu ska jag kolla på paradise hotell.

.................



hittade en gammal bild på mitt rum *vill ba va där*

sen undrar jag varför ingen kommenterar. hatar ni mig? :((( är jag pinig? skriver jag piniga saker? skäms ni över mig :(?

sanningen är lol



hej lovers!
det har blivit helt sjukt kallt här, men ingen snö, vilket är både posi å negi. din åker till paris inatt *avis* för att gulla med sin kille och kvar blir vi med lebbsen kuffy (!!!?!?!??!) och lollo *inte så avis*. din har inte packat än. hon kom hem nyss och räknade ut att hon har exakt en halvtimme på sig att packa för två veckor. gotta love her och hennes stressiga vardag. annars kan jag ju erkänna att jag sitter och streamar första avsnittet av paradise hotell. det går segt som fan, men det känns värt? jag fryser så. det enda jag längtar till är att få gå och sätta på mig fleecepyjamasen och gå och lägga maj.

martin sitter och surfar mat. förstår inte hur han orkar pina sig sådär när han vet att det knappt går att tillaga hälften. istället sitter han och smackar och stönar och bah: guuu sicket fint bröd. titta! pallar inte titta. blir bara hungrig och irri.

pussisar!




är så avis på martin som såg en hund idag med badmössa åkandes i en cykelkorg


vogue uk jun 09.


tror jag håller på å få en finne i pannan. asså vad faaaan. jag vill ba ha jämn färg i hyn och silkeshår. känner mig så fuuuuul. orkar inte med mer monsunregn. nu fåre fan va. vill ba va lite fräääääsch. lägger upp en bild här på en fräsch tjej istället. kolla mjölkhyn *mumz*

butchlesbisarna som bor inne på dins rum har exakt likadan frisyr och likadana kläder. för övrigt är det extremt poppis här att matcha sin partner. något som underlättar är att vissa butiker säljer kill- och tjejversioner av plagg. 到底为什么?!?!?!?!?!?!



hett hett hett!!!



försöker förklara för martin vad för slags hatt det är jag vill ha till min långa rock jag planerar att köpa. kunde inte minnas var jag sett hatten (om jag ens sett den?). det närmsta jag kunde komma på var på en ortodox jude (alltså för helvete. haha, men vad gör man inte in the name of fashion). kanske någon annan vet var det är för hatt.

måste dela med mig av en ganska lol grej som hänt mig kanske två gånger. och så nu även igår natt:
vaknar av att jag är kissig. ställer mig upp och tar ett hastigt kliv framåt (golvet är så jäla kallt när man inte har element). mitt ben viker sig och jag faller hårt i golvet. alltså jag minns inte ens att mitt ben vek sig, men det måste ha varit så för när jag reste mig upp så insåg jag att mitt ben sov. LOOL. det sticks inte eller något sånt obehagligt utan det är bara helt avdomnat. eftersom jag är så jävla trött märker jag aldrig något förrän jag ligger i en liten hög på det kalla golvet. tror jag slog i rätt hårt igår för min fotknöl är uppskrapad och svullen plus att martin blev helt livrädd och trodde jag dött (han är ganska svårväckt annars). blev såklart irri på martin när han hyperventilerandes skulle försöka lyfta upp mig och bad honom lägga ner. kände mig som en kärring som försökte förneka att hon är dödsjuk. alltså inge allvarligt detta. tycker det är lite skoj. känns som om jag varje gång utsätter mig själv för ett litet practical joke.

nawawaw

nawawawawawawawawaw!!!!

annars rå. pejlar läget med martin som sitter en meter bort:
mig: tja
wsup
Martin: inte så mycket
chillar
mailade mami+papi
mig: ok
herrå
Martin: herrå

en lördag.


vi åkte till qipu lu. ta en titt på bron. den borde ha vält.
din ville att martin skulle ta en bild på henne och vagnen.
kom hem. frös som fan. ful var jag också. martin dokumenterade.

ur mobilen del 1. OMVÄND ORDNING. helvete.


sista bilden från stan. FIN!

häng hos siri holm. caspar vet var kameran är.

morfar har mobil!

jessika och moster.

siri fick en ateljé! jag och tom kom förbi och sa hej.

jag  blev bjuden på middag hos tom.
hehe på pendeln.
sånt kompisar gör.

fick äta frukost med sigge på gotland några gånger också. grymt!

hehe personalfest!

en tur på sjön. jag fick inte vara med för  flotten sjönk. kände mig som en strandsatt hund. tog lite bilder iaf.
kämpigt att ta sig i land

FEST!

från gotlandsbåten.

KANELBULLAR!

facebook.

klippte siri och sen åt och drack vi.

träffade t ex nisse på trädgården.

söndagshäng i sätra.

我爱瑞典!!!!!!!!!!


hej här är jag i vårt rum, i min nya frisyr. gissa vilken sida av sängen som är min? inte den med bajsbruna sönderbrända ljus iaf.

hej kompisar!!!
om en vecka eller så så kommer min familj hit! gii vad jag längtar till julafton (och godiset jag ska få). inte för att jag känner något av julen, men det kommer bli grejt!!! tyvärr ska dins lebbbon till kompisar bo här när hon är bortrest (niize surpriseee) så det blir extra myz :(. pallar inte, men det är bara å bite ihop. dom är säkert asgulliga (när dom är döda). nä, skoja (eller gjorde jag?). men jag ska kräva guidad tur i hong kong av dom!!!

annars rå...drack glögg med lite polare här hemma igår. blev bakis. hahaha. åkte till qipu lu en gång till. herregud. vill köpa en massa gullligt till jessika, men jag måste tagga ner. jag kanske är helt ute ur fashionsvängen bland kidsen i sthlm. vill bara köpa gulliga tröjor med öron på :/ och uggs. va haru för skostorlek jessika? lolz. asså tänker inte köpa uggs om du trodde det. verkligen inte! eller? det fåru aldrig veta.

fyfan *trött på maj själv*












frusen panda skriver slappeinlägg med hjälp av google



yeeeez kom in på kinesiska distanskurs steg tre. nu har jag iaf en ekonomisk back up till våren. undrar vilka dom två andra i min klass är?

annars så mutar min lärare oss med bio imorgon för att vi ska ställa upp i körslaget. assååå jag tycker det är så spännande med nordkoreanerna i min klass. kanske jag vågar prata med dom när dom slutar titta på mig som om jag vore ett freak (=halvkines?). undrar hur mkt det kostar att åka dit. borde ju passa på att resa när jag ändå är här. din vill för övrigt ta med oss till macao för att spela pengar på casino. hon bah: det är kinesiskt nyår då och om man vinner betyder det tur livet ut och om man förlorar betyder det också tur, fast inte lika stor tur som att vinna, men ändå! hehehehe klockiiz bortförklaring. vet inte om jag vågar spela med henne iofs. hon spårar alltid när hon är på humör. beställer allt på menyn så att notan blir pissdyr och alla illamående. hon bah: förlåt! var så glad! hahaha. ååh.

happ. sköj. herrå!

p.s

2


för skojs



hej bloggen!
sitter och käkar fruktsallad och kollar på family guy. himlen är grå. på fredag är det körslaget i skolan. hahaha. jag tänker fan va sjuk. nordkoreanerna i min klass sjunger bäst iaf. det är kinesstudenterna som anordnar. säkert bara för att få garva åt oss.
herrå!

tips från mig



Den här boxen borde pappa få i julklapp.


Vi har köpt en plastgran. Din var helt exalterad över att få klä sin första gran med det en meter långa glittret vi köpte. Den ser alldeles för ledsen ut. Vi måste åtminstone ge granen lite belysning och kanske en stjärna om vi hittar. Annars så känns julen rätt långt borta. Ingen jul utan ugn och ugn har jag inte. Jag som ville göra janssons.

Nu ska jag låta mig nattas av Michael. Natti.


asså mumma





vill ba ha en ny jacka. helst alla från cdg och så tabi bootsen till det. dom skulle nog bli extra fina om man slet in dom lite. sen är pussen på scarfen fin också. den kan jag också ta. annars inga nyheter direkt. har ångest inför våren, men det löser sig nog.




hej här får ni lite färg



var i helvetet idag, nämligen på qipu lu. shanghais vidrigaste fejkmarknad+allt annat, men också den bästa. köpte en massa krafs till jessika i julklapp. skulle gärna visa för allt var så gulligt, men det går ju inte. tror martin tog några bilder. alltså, området är helt sjukt. det är så mkt folk att man blir galen. känns som en jävla pilmgrimsfärd (pågrund av massan) att ta sig från butik till butik eller bara över gatan. folk rycker i dig som galningar för att få dig att komma och titta på deras watchiewatchie baggiebaggie shoeez. whatch u lajk? lv? plada? goxxi?




happ, va ska ja säj



1.på skolan här intill är det uppställning och morgongympa till patriotisk musik som gäller.
2.bebbe på stan.

eftersom din visat sig vara en soppa i köket så har jag inte lärt mig en enda kinesisk maträtt. känner mig så jävla förvirrad inne på kött- och fiskavdelningen inne i mataffären. alla fiskar är levande och flyter runt halvt döda i stora akvarium. ska jag peka på en stackars firre och be dom döda den och sen få en hel, okänd kinesfirre med mig hem? hjaelp. dessutom luktar det ruttet. får kvälningar varje gång jag går in där. tur att jag inte är vegitarian för då hade jag panikat bland grismagar, tarmisar och levande sköldpaddor m.m... i helgen är vi i alla fall bjudna hem till bankkillen i min klass och hans kinesiska brutta för lite hemlagat kinesiskt. hörde att det skulle bjudas på jätteräkor bland annat *yummie*. ska försöka hänga i köket så att jag kan spionera. herrå från din tråkmåns i shanghai.




€_€!



1.Jag har köpt nya skor. Likadana som Martin.
2.Hej hej
3.Har köpt en mössa som jag inte riktigt kan stå för, men den är varm och jag ser gullig ut.

Idag gick jag till en modellagentur. Dom tog mina mått (!!!) och sen fick jag spela in en liten presentation (!!!). Kände mig så obekväm, som en riktig nolla. Dom uppskattade att jag var halv. Sedan visade dom mig bilder på andra halvor, men beklagade sig över att vi var en ovanlig sort *€_€* Vill bara ha caash. Ge mig cassh!!!

Nu ska jag nattas av Martin och Michael Palin.


svänskapojkaråsvänsktbrööö



Är så jävla hungrig. Vill bara trycka i mig rostbiffsmackan på Bakverket. Orkar inte tänka på det mer. Orkar inte gråta över ett bröd. Tänk vad lång tid det kommer ta innan jag får äta en riktigt god svensk smörgås. Istället ska jag äta stenugnsbakat mussebröd från Xinjiangnesen på hörnet. Ska bre lite smör på *despo*.