party party


Glömde berätta om utekvällen. Vi var på Glamour bar som sagt. Lagom stekigt sådär. Martin gav sin myntsamling till en flicka som sålde laserpekare med sin mamma utanför stället. Kändes lite mer ok. Hamnade på något dubbelt så flådigt ställe på 24e våningen som hette Mint. Där fanns det hajar i stora akvarium som lyssnade på dunka dunka :/ Martin sa att årskortet kostade 6000. Som hittat! Kinesiska tjejerna var hett eftertraktade. Mkt hångel uppåt väggarna. Västerländska män och kinesiska kvinnor. Kändes lite konstigt. Hade i alla fall skitkul och träffade jättefina människor. En av dem var en kvinna som visade sig vara uppväxt i samma byhåla som min mamma. Helt sjukt! Hon blev helt till sig. Vi ska ta en kaffe. Hon påminner jättemycket om Victoria Lapsee!!!



Dödade nyss en jätteinsekt på toaletten med min flipflop. Martin är jätterädd för insekter har det visat sig. Nu vet ni det.

Idag var vi på registrering på skolan. Det tog tre timmar. Firade det med ett misslyckat försök att ta sig till polisstationen. Hoppade ur taxin mitt på vägen. Slösade 11 spänn! Blev på dåligt humör. Köpte kinesiska Elle för 20 spänn. Blev gla! Lyckades ordna lite papper från hotellet att ta med mig till polisen. Blev gla igen! Det är svårt att göra språkliga framsteg när man fortfarande inte känner en kotte, men jag försöker va. En bra sak är väl att vi bor utanför stan utan några västerlänningar i sikte. Därför stirrar också folk på oss. Framförallt männen. Jag vill ge dem fingret.

glamour



Herregud. Nu ska vi till världens flådigaste bar nämligen Glamour bar på födelsedagsgalej. Detta ska bli mycket intressant. På mig har jag en Prada-klänning, Hope-skor och en väska från Marc Jacobs :/

häiii kissääkattiiiin


Åh! Gulligaste och tamaste kissen. Titta på ögonen! Kommer få rabies.

Sidor på nätet jag saknar:
-rightnow.devote.se
-youtube
-facebook
-twitter
-blogspot

Idag har vi varit på Shanghais konstmuseum. Det sög balle och var dessutom alldeles för litet.
Däremot hade dom konsttidningar och böcker för typ 50 pix. 

Vi hittade en grym restaurang alldeles i närheten. När man beställer in öl här så får man oftast in halvlitersflaska vilket vi glömde bort *lol*. Värmen fick mig att sluddra ganska så direkt. Allt gick väl på 30 spänn per person= nize. Nu måste jag bara hitta ett massageställe som ligger i närheten.



hej tornet!


Vet inte vad huset heter, men jag kallar det för batmanskrapan.

Idag regnade det och det var bäst! Rände runt inne på en fejkmarknad. Orkade inte köpa något då de braiga kopiorna ligger undangömda. Köpte lite äkta dvd-filmer istället. 30 kr kostade dem som mest. Åh, hur ska jag få hem allt?

avskedsgalej/sena bilder



Tog inte så många bilder, men här är några i alla fall.

 Idag har vi hängt på stan i fem timmar. Luften är så otroligt varm och fuktig här. All svett blandat med smuts gör så att det svider över hela kroppen :(!!! Höstkläderna har kommit in i dom flesta butiker som ett slap in da fejz. Däremot längtar jag till hösten för då ska jag shoppa fina kappor och sånt!

nästa gång blire grishjärna till middag

sjukt dåliga bilder. här ser ni iaf lite av ett najz shoppingstråk. blev förföljd inne i en nikebutik av en kvinna som ryckte i oss och skrek: cheapo cheapo! hon ville sälja fejknike, men jag sparar sånt till imorgon för då ska vi till "cheap pudo". asstor fejkmarknad. hoho!
tog en timme för oss att hitta till tunnelbanan :( vi var ledsna och hungriga så det fick bli tröstmat på mackedonken. tvshop på kinesiska. här säljer dom en lotion som tränger in i huden och tar bort allt det smutsiga som gör huden brun. hehehe!hus

åh alla bilder tappar färg såfort jag laddar upp dem :(! imorgon ska vi tvätta fötterna och få massage. ÄNTLIGEN! hoppas martin tycker det blir skoj också. roligt att få vara med någon som aldrig varit i kina förut. KOM ALLA KOMPISAR! ni måste hälsa på mig så vi kan shoppa lite cheapo cheapo fejki fejki, tvätta fötterna och äta kycklingfötter. jag har ätit allt jag blivit bjuden på utan att fråga vad det är. martin också! åt duva idag. smakade som anka fast lite torrare. åt dock inte hela huvudet förutom näbben som dom andra gjorde :( kanske en annan dag. här finns inga duvor på stan. kanske är dom importerade från sergels torg *hoppas inte*

 jag saknar mailadresser nu när jag inte kan ta mig in på facebook. maila mig på: [email protected]!!!


hello!



Allt är så himla billigt här. Vi åt lunch sex personer på finrestaurang för 300 spänn. 60 cl cola kostar 4 spänn *hehe*.
Mammas kompis kom hit med ett kylskåp och drog sen. Funderar lite på vad vi ska hitta på. Tror det lutar åt att inviga tunnelbanan och åka till Muji. Hoppas det inte är rusning i tunnelbanan för det är tydligen helvetet. See u!

jag har inte svini!



hej kompisar! jag ligger på hotellet med feber. klockan är fyra på natten här och jag kan inte sova. har ont i hela hela kroppen. hoppas att jag inte kvävs i mitt eget snor. flygresan från stockholm till peking gick bra förutom att jag blev sjuk av den kalla torra luften inne på planet. däremot trodde jag att jag skulle dö flera gånger när vi flög mellan peking och shanghai. förutom att planet var försenat pågrund av ett litet problem var det också jävligt turbulent. dessutom small det till ganska många gånger i starten. jag blev troende under dom turbulenta stunderna och bad till gud om att få överleva. skulle va så jävla hopplöst att dö när jag äntligen skulle göra något crazy i livet. martin mår bra. lite för bra. han sover som en stock, är helt frisk och visste att vi inte skulle dö i flygkrasch *nyser så att nyckelbenen går av*. annars så är jag med i star wars. skyskraporna här är helt sjuka!!! önskar att ni alla fick se. har lärt känna en familj här. vi ska ses imorgon bitti och shoppa fakegrejor. mammas kompis hämtade oss från flygplatsen. det var najz. senare tog han med en dam som jag inte vet är hans fru eller mamma. pallar inte fråga. fortsättning följer...


HELL



Vi packar. Det går åt HELVETE. Martins packning ligger ständigt snäppet över 20 kg. Han kunde tänka sig att offra musmattan. Fortsättning följer...


shiiitttt vad jag ska hänga i skyskrapor!



Åh tack alla fina människor som gjorde min avskedsfezd helt grejt!!! Måste bah passa på att tacka Annahita för nagellacken. Mama loves it. Ser ni att jag har lila färg på ögonlocken? *taggar inför Shanghaifashion 09*

DESSUTOM KOMMER DEN HÄR BLOGGEN BLI EN SHANGHAIBLOGG!!! Ni kommer bli bländade av neonskyltar och matpics. Ska fixa så att jag får internet på rummet. Great.

otis dop/jag blev gudmor



Lite sena bilder från dopet på blidö i slutet av juli.

bruna!



Tänk att få gå på dejt med henne vid havet. Imorgon får jag åtminstone hänga nära havet på göttland. Sigge assåh. Miss u!

the finest saddle in the world



Åh ni är så fina *klapp klapp*!

mumma



Nu jävlar ska jag ta tag i saker. Det enda jag är ledsen över är att jag inte har någon betongborr :( Har typ tusen hyllor jag måste få upp ://. Annars ska jag baka bullar, växla pengar, packa och nypa morfar i kinden.

^_^



Mina säckar under ögonen är från helvetet alltså. Behöver en ismask.

wuuuäähhh



Behöver semester alltså. Känns inte helt okej att jag tuppade av inne på Trädgården. Känner mig fortfarande tung i bröstet.
Något kväver mig. Farmor är här i alla fall. Skönt!


finally pride :(