fei fei





Gud sa gullig hon ar lilla Fei fei. Skulle inte banga pa den dar Celineoutfettan heller.

Hong Kong




kkk



Det enda jag vill är att uppdatera den här jävla bloggen med lite HK-piczzz ok????!!!

Nä, nu går jag ut och tar en drink.

p.s



Kan min lillasyster bli sötare????

god morgon



Hej nu är vi hemma igen. Hong kong var great som vanligt. Shoppade en del grejer för fejset igen.....Ska jag visa eller? Blir ju äcklad av mig själv. Men det var ju så billigt!!!

Nu ska jag till gymmet. Åt asmkt på t ex Pret IGEN. Min mage blev helt uppsvullen av allt bröd. Äter ju inte det så ofta längre. Happ..vilka grymma news asså.

Just det, jag kan inte föra över mina bilder från kameran. V A R F Ö R ???????????????????????????????????????????
Jag+ teknik= ZzzzZzzZzzZZzzzZZzzZzzzzz

gold



Oojojoj vilket gryymmt väder vi har i Shangan idag. Firar med kortbyxor va.

nighty nighty



På tisdag drar vi till Hong Kong och försöker styra upp våra djävla visum. Hatar att expot ger sånt oflyt.

fifan vilken tuffing jag är



Oj fan, råkade visst shoppa satan idag. Två par skor och en massa gamla plagg. Kanske visar någon dag. Martin har introducerat mig för en kille som heter Jed och är stylist. Han är lokal, som han säger. Han har visat oss så helt sjukt najsiga ställen som jag är så himla irri över att jag aldrig upptäckt tidigare. Känns som om jag fått en helt ny bild av Shangan.

xoxo

Camilla

dimma och elände



Jag vill inte göra ett skit idag. Kanske kan baka något iofs... Nu hör jag tyskans haltande små steg utanför dörren. Hon råkade stuka foten när hon dansade aerobics förra veckan. Varit ett jävla gnäll om att inte kunna dansa aerobics hela veckan, men det är bara en tidsfråga innan hon river dansgolvet igen. Gotta love att möta henne vid frukostbordet en lördagsmorgon. Sobra jag: äter frukost. Hon (aspackad): trycker i sig fyllekäk.

dagens "vill ha"



Ett fint hem med MINA personliga prylar. Och en bikini från Lisa Marie Fernandez...såklart.

Opsii glömde hunden:


vila



Blä. Jag är helt slut. Undrar om det beror på att jag var på gymmet två dagar i rad eller om det var tyskans hysteriska skypesamtal inatt.

Annars rå? Jo, jag försöker gå in mina jävla håriga ballerinadojor från Zara. Kan ju fan inte köpa ngt jag knappt använder.

Nighty



Jag lever knappt. Fan, däckar nu.

feber


pic från hk

Martin har blivit magsjuk igen. Lille räkan alltså. Han ligger och sover i vår obäddade säng. Lakanen som jag hängde ut på tork imorse är nog torra tror jag. Vågar inte bädda. Vill inte väcka honom. Inte kan jag väl bära ut honom till soffan? Hahaha. Eller??!?!?! Nä, behövs nog mer än ynka tre veckor på gymmet. Men snart så..*skoja*

Lite av utsikten från 25e våningen




Knäppte en bild inne på rummet. Notera skrivbordet assåå.. Gissa vem som sitter var. Herregud!
Martin ba: lägger alla teknikprylar på hög och sen det lilla äpplet ifall han får blodsockerfall.
Jag: bra att ha alla pennor utspridda på bordet ifall jag kanske behöver dom. Tejp är bra. En påse är alltid bra att ha.
Ljus ifall jag vill ha det lite mys är också bra. Fleecen på bordet är bra, ifall det blir kallt.






pippimarknad


*WORD*

Tyskan har kläckt kvällens första bärs och jag har äntligen laddat upp bilderna från MIN kamera. De flesta bilder är från HK och fågelmarknaden vi var på. Herregud alltså, fick fan lite panik där inne. Förutom allt oljud och äckliga larver cirkulerade där också massa vilda fåglar som ville bli kompis med burfåglarna. Aja, iaf, de ja ville säga med de är att jag blev skiten på för första gången i mitt liv. En äcklig liten pippi tog sig friheten att bajsa i mitt hår. Jag såg den lille djäveln för det enda som stack ut från presenningen var hans äckliga lilla stjärt. Drog direkt. Hittade en säl/hund som låg och sov på en kartong utanför. Så jäla rätt.

Öken



Nu ska jag sova. Bloggar alltid innan jag ska gå och lägga mig. Då blir resultatet lite törrt.

晚安



Lite mkt photo booth på sistone, men jag är lat å dä ä inge å göre åt!

Ska gå och lägga mig i en säng som inte luktar halm= så jävla nice!

P.s

Min mosters man Ping (hehe jag vet) är i Shangan för lite viktigheter och hade med sig ASABASAMKT godis.
Har fettat som fan, men peace-märken fick jag inga. Är nog inte så sugen på dem egentligen. Det är mest tanken på att jag inte kan få dom som gör mig tokig. Asså som med killar ni vet. HÖHÖHÖ NÖFF NÖFF

Hej solen!



Nu är det varmt ute igen. Jag har på mig en klänning jag köpte på Uniqlo igår. Dom hade fått in en hel del fint. Så jävla intressant.

godiset



Wiii snart kommer min kille hem och jag ska överraska honom med massa svenskt godis!!!!
Martin överraskade mig också häromdagen genom att köpa mig nya träningskläder? Blev asglad först, men sen ba *misstänksam* funkar inte min skrikgula Fudan-tischa eller? Aja. GÖLLE!

brother



Jag har världens vackraste lillebror! Så himla lik pappa. Enda minuset är att han har på sig MIN Carin Wester kavaj. Fast han är så himla fin i den så det gör inget. Blir helt nojig över att jag lämnat hela min garderob hemma. Ser framför mig hur hans polare ba: "Gud va snygg får jag låna?" Brorsan ba: "Ja, ta med den till Hultsfred och glöm den där".

Nu är jag fylld med tjäärleeek. Gu va gosigt!


bööööö vad det regnar




Det sista jag vill idag är att umgås med hysteriska vuxna kineser och det är precis det jag ska göra. Uuuäää, vill bara gömma mig. Telefonskräck har dom fått mig att utveckla också. Fifan.


döden



Sitter och försöker bli lite inspirerad. Tyskan har kläckt sin tredje öl för idag. Kanske är hon alkis som hon sa. Martin var ute och festade med henne igår. Han lämnade henne efter att hon råpackad kört  "springa runt dansgolvet allt vad du kan samtidigt som du plockar äpplen"-dansen lite för många gånger. Hon är 33, men är jävligt ung i sinnet om man säger så. Tydligen hade hon gått vidare runt fyra och ca tio på morgonen vaknade jag av att en dejt pågick någonstans i lägenheten. Mannen bröt på franska. Den vänliga tonen gick senare över till gorillaliknande ljud från sovrummet. OMG!!!!!!!!!!!!!!!

Martin sitter på en buss påväg till Ningbo, en industristad tre h härifrån. Han ska fotas för ngt random märke. Busschaffisen kör som en galning samtidigt som han tutar på allt och alla. Han har även hunnit röka och räkna pengar. Inte blir det bättre av att motorvägen är helt fri från lampor. Giiid, min lille grisekno, måtte inge farligt hända.

Just det, jag tror jag såg en död person idag. Det var en äldre kvinna som blivit påkörd av en bilist. Hon låg fortfarande framför bilen i en mkt obehaglig ställning (vågade inte titta noga, eftersom jag var så himla nära. Trodde jag skulle kräkas). Mannen som kört på henne stod med händerna i fickorna och stirrade upp i luften, medan en hop med människor samlats på trottoaren. HERREGUD. Varför gör aldrig någon något här? Kan någon förklara? Känns ganska normalt att man åtminstone kollar pulsen och är personen död kan man väl lägga en filt över eller något. Trafiken var helt kaosartad. Ingen försökte mota bort bilarna utan lät dom köra precis intill den döda kroppen.
Hoppade genast in i en taxi. Taxichaffisen tittade asnyfiket medan han ba: han har kört på tanten. Jag ba: Vi behöver inte titta! Min amerikanska kompis berättade om en gång när hon såg en städerska falla ner från ett höghus. Ingen rörde hennes kropp eller verkade aktivit försöka göra något, utan istället tog folk fram kamerorna. Samma sak på nyheterna: en tant som hade blivit påkörd av en lastbil låg fortfarande kvar under lastbilen samtidigt som polisen skulle markera var hon låg. Kamerorna rullade hela tiden. Jag vill inte se! Visa respekt för i helvete!


Härrå

sad fejs



Veckans värmebölja verkar över. SKÖNT, men också trist för nu måste filtdjäveln fram igen.

Ser att frisören gett mig ngnslags halvlugg. Wtf?!*missnöjd*

Just det, ska jag färga håret? Måtte jag ha cash först iofs.

I vårt compound bor 10 000 pers



Fick visst inte mkt gjort idag. Kvinnan som hjälper mig med en toile (bor i huset bredvid nu btw) ringde och ville ha sällskap till elektronikaffären. Efteråt drack vi little smoothie och promenerade runt i området. Sydde senare på hennes industriella symaskin (ett monster jag vette fan hur jag ska lära mig hantera) medan hon mediterade. Gick hem, pratade med vår nya roomie i två timmar. NU SKA JAG IAF SOVA SOM EN GRIS. 

den lilla mulvadisen har vaknat



Giid vad den nya sängen är så mkt mjukare och bättre än den gamla. Behöver inte längre vakna av att jag är alldeles öm i höftbenen. Iaf..wassevah...är LEDIG idag. Måste städa här iofs (har redan skrubbat sönder köket och tagit mig friheten att sno kaffe från vår tyska flatmate som tack) och jobba litte hemifrån. Min chef brukar smsa mig grejer att göra, men eftersom ngt är fel på min mobil så har de inte kommit fram. Tror jag inte fått ett sms sedan några dagar tillbaka (var inte dissad av alla trots allt). Va ere för fel? Va ska ja göö? Vill inte ringa på kinesiska.


Just det...



Vi har flyttat in i ett rum på 25e våningen. Utsikten är helt amazing och jag hoppas vi kommer att trivas. Gratis är det i alla fall. Gratis och pyttelitet.