hääj



funkar min gif? näj? varfööör!?

Äter Mylikes och lyssnar på Marina and the diamonds.



Saknar min rediga garderob där hemma. Vill bara att allt ska finnas där. Hatar småbutikerna i mina kvarter som säljer Chanel-kopior i plastskinn för tusenlappen. Kläderna är inköpta från fejkfabriker. Svindyra kläder gjorda av bajs. Dom här butikerna som ligger i ett område motsvarande Sofo riktar sig till skitrika tjejer som bara vill shoppa lite najz fashion och inte bryr sig om plagget går sönder efter en dag. Åh, fyfan *trött*. Får hänga hos skräddaren då. Din som inte ens vågar gå in i dom här butikerna tipsade mig om kinesiska ebay. Har inte riktigt förstått sidan ännu, men det finns så mycket kläder att man inte vet var man ska börja. Flera miljoner alltså. Gå in på:
http://lady.taobao.com/ om du vill ta dig en titt på lite kinesiskt fashion.

Okej, nu slutade grannen spela. Varför? Har hon paus? Tänker hon börja senare igen? Får panik. Ovissheten alltså. Kan inte relaxa. Idag spelade hon dessutom inte ens en låt. Hon bara slog och slog på tangenterna. Ett helvete var det.

Okej, nu började hon. Skönt. Då vet jag.


nu är helvetet igång igen



jag prövade att måla mina naglar prickiga. nu har jag varken underlack eller överlack så resultatet blev ok. har egentligen inga nagellack överhuvudtaget. bara det jag fick från annahita. det är så fint. måste köpa fler. borde ju gå att hitta några som är billiga och bra.


som förut




sminkar mig nästan aldrig längre. astråkigt. sminkade mig lite ikväll istället. för skojs.
har sökt distanskurser, men vet inte om jag är behörig. har lite ångest igen. nu ska jag äta purjolökssoppa utan buljong för jag har inte fattat hur buljongen funkar här ännu.

fyfan


bild från brunchen i söndags.

Vill gå ut och äta middag, men Martin blev sjuk efter massagen igår och har mest legat och sovit.

Har fått nya grannar. Någon galning spelar piano två timmar varje kväll. Nu snackar vi inte plinka lite diskret utan det hålls någon jävla konsert där inne varenda jävla dag. Pallar inte. Palllar INTE. Snälla ge upp dina föräldrars drömmar så att jag kan få sova *sur som fan*


hängde lite på 91a våningen.


Utsikt från baren.

Befann mig alltså lite för högt upp i en skybar och tog en drink tillsammans med Martins familj samt Din. Började må dåligt ganska så snabbt och väl i taxin tillbaka var jag lagom spyfärdig. Tror inte jag är gjord för höga höjder, men det var häftigt i alla fall. Synd att vädret inte var så sköj bara.

För övrigt är det 20 grader ute nu. Är så himla gla! Sen tänker jag på hur kallt det kommer bli om bara en vecka och då blir man ju ledsen igen.

hej från shanghai


det ser ut som om jag har bruna linser!


Hej kompisar!

Martins päron är här. Innan vi hänger med dom ska vi käka Dim sum på något ställe som tydligen ska vara grymt.
Din säger att alla ska dit!

Puss och kram!






the qing




Nu ska jag bädda ner mig i min antika säng och tänka på Daul. Vi har varit och ätit Xinjiangmat på en rolig restaurang och sen tagit några bärs på Southern Belle som ligger precis intill vår port. God natt!

domo kun


tänkte: ååhh har margiela gjort en domotröja.
sen såg jag att den var manipulerad :(

jävla japaner som får mig att vilja ha allt med domo på. sen tänker jag att jag ska åka hem till stockholm och att domo inte kommer att bli accepterad. skönt. då sparade jag lite pengar i alla fall.

no daul!!!


när hon blonderade sig ville jag också göra det. när hon sen färgade det svart och klippte sig kort ville jag också det såklart*fan*


första gången jag blev tokig i daul var pågrund av min besatthet i den här outfiten.

min favoritmodell finns inte längre! hon hittades död i sin lägenhet i paris. nu ska jag tröstäta för vem ska kunna ersätta henne.



pics:
iliketoforkmyself.blogspot.com
facehunter

jag går upp en timme efter att hon gått och lagt sig


långskjortan är från en tygmarknad och kappan från neither nor(märke från hong kong).

happ, va ska ja säj. har fått tvä brännmärken på kinden för att jag blev för girig och satt för nära dins värmefläkt från helvetet.

för övrigt är hennes dygnsrytm också från helvetet:
22:00: slutar jobbet? äter middag?
00:00 kommer hem
00:00-04:00 VAD GÖR HON? jag vill veta.
04:00 bråkar med sin kille på skype/micrar ett kläckt ägg(blir alltid väckt här).
05:00 godnatt



tönten ska sova


är hon gravve!!!!!

naaaäääj det va bara lille värmekudden!

hej kompisar! nu ska jag sovaa! gii va myys. enda tiden på dygnet jag är varm och kanske t o m svettas!!! måste bara borsta tänderna först(fyfan va deppit när man skulle kunna slockna direkt och så måste man upp och frysa ihjäl inne på toan och bli aspigg). din har grönt te som smak på sin tandkräm. har testat det förr och det är ASÄCKLIGT. åk aldrig hit!!! skoja.


Sitter med mössa och värmedyna men fryser ihjäl ändå.


Vi har inga dubbelglas så när det blir minusgrader ute måste vi skrapa rutorna. Dessutom drar det in något förjävligt. Loool. Dör.

När jag pallar röra mig längre sträckor ska jag köpa allt som är gosigt och varmt och sätta på kroppen.




jag är sjuk och vill ha grejor

tröja från comme des garcons
kjol och klänning från sara lanzi

pics: lil-shop.com

Okej kul inlägg, men jag vill ju ha lite nya fina kläder som är skitdyra såklart. Jag känner mig fortfarande lika ynklig och jag tror det förvärras av att temperaturen sjönk från 20 till 5 på sisådär en dag eller två (tack Sibirien). Det finns liksom ingen riktig höst här (fastän vi ligger på samma breddgrad som Kairo *lol*). Min kropp är så mesig så den bröt ihop istället. Skulle vilja ha en fjällräven också. Fast i glänsande silver. Fan va ball jag skulle va och skitvarm dessutom. Jag vill ha "klarar asmånga minus" inbroderat på ärmen. Vore skitballt.

Nu ska jag kolla på sista delen av Sahara med Michael Palin. Var det Wille som delade med sig? Asfint i alla fall.

Puss och kram!







im sick



jag har på mig min nya dunis i sängen. har ont överallt. frågade din om jag har svinis. hon blev orolig och sa att jag skulle lägga ner med å skrämmas. heh. tror inte jag har svinis. känns som vanlig förkylning, men ändå. när jag väl får svinis då får hon inte avfärda mig sådär. då ska hon rädda mig. din håller på och piffar sig. hon ska på ktv och sjunga kareoke. martin är också ute och slirar. vet inte riktigt vad jag ska hitta på. är för onöjd för att kunna sova. loool.

<3 junya watanabe


kjolen!! *kissar på mig*

Hatten är lite väl extrem, men ser mkt varm ut i alla fall. Kanske kunde haft den som nattmössa, men den kostar 5000!!!!

pics: browns fashion

hej då för idag



har inget att säga. nu ska jag gå och lägga mig på den äckliga halmmattan.


somniväntat



har köpt en plånka i lack va.

hejsvej



jag ritade en teckning med martins nya tuschpennor. ångrar att jag inte också köpte :(!!!

nu tycker martin att "det inte är najs å va hemma" för att det är så kallt. lol. fast nu är det faktiskt kallare utomhus. det snopigaste är när det är varmare. man bah pälsar på som fan (för att det är så jävla kallt inomhus) innan man går ut genom dörren och så slår man upp portdjäveln och bah *får en varm vind i fejjan*. då orkar man inte gå upp dom sex trapporna igen så man får se ut som ett fån resten av dan :(!

annars äre rejv ikväll. 80 spänn inträde :(! stället heter shelter. din tycker det är smutsigt där. marta i min klass ska dit. hon vill dansa "djungel". martin vill gå dit för att titta på när marta dansar djungel :/.

nu ska vi ut och titta på dunjackor *kul*. det finns vadderade pyjamaser här. kanske man köper en sån också.







*




vi har välsignats med vindar från norr *not*!!!!! håller på att frysa röven av mig. vi har inga element. inte ens i skolan :( gick på toa idag. trodde jag skulle dö där inne.

annars så hade jag tänkt köpa en kamera, men jag vill att din ska följa med och hålla handen!

6





sitter och kollar på kinesisk fashion channel (den enda kanal jag förstår *lol*).

har beställt två par jeans och en klänning jag ska hämta upp på söndag. hoppas dom är fina. det är ett helvete för mig att shoppa här eftersom alla tjejer är så små. inte så skoj när största storleken finbyxor inte ens går över vaden. man bah *O_O*!

p.s
varför är det så mkt riverdance på tv? är det poppis här?





fyfän



*seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg*


taikang lu


jag myser på taikang lu. kanske var det tjugo grader då *gla*

kylan har försatt mig i chocktillstånd. jag har suttit på exakt samma plats hela dagen (förutom en kort promenad runt huset). dom har sagt att det ska bli varmare. känns inte så :(!


bbbbbbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!

DSCF57912
din och hennes bästis swing!

vi har inga element i lägenheten. det är svinkallt! måste köpa en nattmössa *sant*. annars kanske jag fryser ihjäl/får svini :(! din har köpt grisben som hon ska koka soppa på. hoppas jag får smaka >_<!





fanrånuharkylankommit



igår var det tjugo grader ute, men så började det regna och nu idag är det hälften så varmt, men jag känner mig bortskämd med vädret ändå. hänger här hemma och försöker pränta in glosor. din jobbar som vanligt, fastän det är söndag :(. imorse kom hon hem med pyttesmå duvägg hon köpt på marknaden och föreslog att vi skulle steka dem för att dom skulle bli så himla gulliga. hehehehehehe. HON är så himla gullig! man vill bah nypa henne i kinderna hela tiden. igår fick hon syn på en naken byggjobbare i huset mitt emot. hon bah: KOM OCH TITTA HERREGUD!!! sen bah: åh nej. det här betyder otur!!! martin bah: inte om han är snygg väl? hon bah *fatta inget*. lite senare när hon och martin satt och bläddrade i en tidning kom en bild på en förstorad pung upp och hon bah: whats this? och martin bah:en pung? hon bah *går in på sitt rum*. love it.