lera på fingrerna




idag ska vi tydligen fira in expot på en takterass med projektor och fyrverkerier och hela köret (så tramsigt, men sådana ärom här i shangan). jag har chanel på naglarna (inte mitt). vädret har varit lite för perfekt de senaste dagarna. min klassis sa att dom skjutit upp något i luften som gör att molnen släpper ifrån sig all vätska. förstod inte så mkt, men dom gjorde ju samma sak inför os i peking. det kan ju kanske förklara varför det regnat så mkt. fast det gör ju alltid det så nee..jag vet inte. kanske e ljug alltihop.

me so angry



AAAAAAAAAAHHHHHHHHHH!!!!!!!! sitter med javlajavla illustrator som dessutom e pa kinesiska. guuuuuud, jag vill bara sla sonder ngt!!!! inte blir det battre av att flashidiotkillen envisas med att hoja trancemusiken varje gang jag sanker. GAH, jag ska sanka HONOM!!!! jag vill ba ta hans javla datastol med honom i och rulla utfor trappen.

gott gott gott!!!



HALLAA!!! vi har hittat typ varldens basta restaurang. eftersom jag och martin jobbar typ tio min ifran varandra (sepe) sa gar vi dit typ varje dag tillsammans med hans arbetskamrater som ocksa alskar stallet. ja, jag har slutat luncha med min chef eftersom han BARA gar och ater gul kyckling med rissoppa varendaste javla dag. alla pa jobbe ba pa skamt:-undrar var vi ska ata idag?? och sen garvar alla. pa var favvisrestaurang e all mat fran norra norra delen av kina och assa jag sag att dom hade den har ratten (pa bilden). jag vet inte ens om det e den jag tanker pa, men jag har atit den hos mami nar hon var ihop med en kille fran beijing och ocksa hos pappas brud som ocksa e fran beijing och den e sa HIMLA GOOOD. snela goda restaurang sag att det e samma pasta jag tanker pa!! jag kommer imorgon och testar! GRINAR OM DET ITNE E DET!! vet inte ens vad ratten heter. uuuh. forsokte googla, men assa..fail pa den.


sweet



ops, har visst glomt bort att uppdatera den har bloggen. har varit lite busy med att modella t ex (!?). en kille som gatt london college of fashion behovde ett cleant fejs och valde mig. jag fick cashen direkt i handen och fick dessutom valja valfritt plagg. ASJOBBIGT! fanns minst tjugo att valja mellan. jag var safe och korde pa en armlos skjorta, liknande den pa bilden. killen som tog alla bilder heter terry shing och brukar hanga runt har pa kontoret/halla min chef i handen. han e verkligen helt sjuukt trevlig. blir asglad varje gang han kommer in och borja gorma. kolla hans hemsida har
http://www.terryshing.com/

jag vill ocksa va tjejig


vogue nippon, camilla akrans.

men gggrrrr pa dig mariacarla! kan inte ngn ge mig lite cash sa att jag kan strunta i fleecen och
fa kanna mig som en brud igen :(!

Martin och yoga= nya lovers?


En pinne hade kanske passat bättre, men det fick bli ett träd från Hong kong.

Idag fick jag med mig Martin att pröva på Yoga för första gången. Han var stel som en pinne, men nu djävlar alltså, vi ska bli så jävla hårda och viga. Har aldrig tränat på ett kinesiskt gym förut. Hoppas jag lär mig massa nya gymtermer på kinesiska. Får se om jag vågar mig på maskinerna. Tror inte det! På gymmet är tatuerade inte välkomna, fastän jag såg en anabolasnubbe med världens största röda tribaltatuering iförd brottardräkt *omg*! Dessutom går ingen i omklädningsrummet med handduken lindad runt kroppen. Kändes som om jag blev rövad och könad minst tre gånger. Så nu vet ni...


!!!




Nu javlar!! Jag har kopt ett gymkort. Det sved som fan i planboken sa nu maste jag utnyttja detta till max. Alla som tvekat pa att jag ska klara det: Ta er i roven.

Detta ska jag uppna:
-Fa asmkt energi!
-Ngt ja kan kalla rov!
-Battre somn
-Hallning=magmuskler
-Inte kanna mig som en klenis!

Pis out

hmm pa jobbe



Flashkillen spelar Lisa Ekdahl. JAG FATTAR INGENTING!

jahapp




wwaazzaa kompisar!!! vad ska jag berätta om? jo, vi har en ABK (american born korean) fyra trappor ner som vill bli kompis. hon verkar mkt skojig. annars så var vi på ngn skum swedish fashionfest förra helgen. blev bara jättenojig över att det var så mkt svenskar där. satt mest och tittade på när xiaofei (till höger) krossade aku i biljard.




missen


Ett blekt vrak på café.



Titta på den lilla missekatten som står helt livrädd och bunden i ett presentsnöre. SÅ HIMLA SÖT! Martin tog bilden på väg till jobbet. Mitt hjärta orkar inte med fler söta djur. Tur att jag är allergisk. Annars hade jag serri försökt smuggla hem några missar.

kortikort



Jag har klippt mig igen. Mitt hår blir bara kortare och kortare och det vill jag ju inte egentligen kanske, men jag pallar inte ha långt hår. Inte här. Det går ba inte. Nu ska jag sova som fan.

.........



Jag orkar ingenting idag. Jag vill bara slappa ju.

HEEEEEEJ KOMPISAR


Gobben tränar.

Uäh. Det bara regnar och regnar och regnar. Skriver mer sen för nu måste jag till jobbet och köpa in möbler. Haha, det finns en sida som heter taobao. Där kan man köpa alla designklassiker inklusive ikeamöbler kopierade. Det är inget dom skäms över utan det står klart och tydligt på sidan att det är kopierat eller åtminstone inspirerat.

Tjingepling!

koppar



Hallå,
Martin är mkt bättre än mig på att skriva om Shangan.


lite party



För någon vecka sedan var vi på skejtfest (woho, mitt 15-åriga hjärta slog volter). Min kollega Yuanyuan tyckte jag var för lång och bad mig huka mig lite. Lolz.

hallå


Herregud vilken fresh brud *ba älskar alla färger*. Var kommer denna bild ifrån?


Det har stått en gubbe på taket och vrålat hela morgonen. Ville ba skjute ner honom. Nu har vattnet slutat funka också. Måste ha nån koppling. Fan. Tur att man ba e kissig då.

lolle igen



Letade efter nationaldräkter och jag fann...

soulja boy- i'm so high


pic:http://img.ffffound.com

Jag lollar vidare och lägger upp en pandabäbis Martin skickade från jobbet.



häj häj lille kässekatten



I måndags när vi var lediga från jobbet passade vi på att strosa lite i det asnajsiga vädret. Stötte på världens gööölliiggaste lille kissekatt som också va på promenad. Den hade bara ett öga :(, men ändå jättesöt iaf.

lol



Sa jag pollen? Haha, där lurade jag allt mig själv. Nej, här ligger jag med feber och kollar på Det kungliga bröllopet i solglasögon för att jag har så ont i huvudet...

Hej solen, vad skön du är!



Fiifaaaan vilket grymt väder. Enda neggis är att jag visst fått pollenallergi. Trodde jag skulle slippa det här, men nä vad fan trodde jag liksom.

trams



nämen titta! camilla har frivilligt köpt sig en skjorta för första gången i sitt liv. nu fattas bara cashen.

djur är snela dom gör inge ont med vilje


pics: the selby och så eplet.wordpress.com

när livet ba känns så jävla suxxor kan man titta på bilder föreställande små lekande kissemissar och kanske om man har tur så rycker det till lite i mungipan.

gla påsk då


Här står jag och tjurar i min nya trench.

Gah, måste gå ifrån datorn nu. Börjar gråta om jag ser ännu en bild på påskgodis eller påskmat för den delen.






puss och kram



hopptjahej, nu ska surfettan gå ut med sin påg.

HEMlängtan


bild från vaar? vet inte! *ledsen*

hann med ikea idag. ville så gärna ha kalles, men martin ville inte dela den tuben med mig så jag bangade? lol på mig. nästa gång! köpte lite knäckis iaf och så sylt. iaf, inte det jag ville snacka om. det är nämligen så att jag saknar ett mysigt hem. känslan av att somna trygg och varm och att allt är fräsch och gos. jag saknar fina gardiner och en bokhylla vore najs. och kanske en fin garderob? jag känner mig så himla främmande här som det är. det finns liksom inget mys med en megahård vävd halmsäng som luktar festival varje morgon. gaaaaaaaaaah!!! martin och jag pratar hela tiden om att vi måste börja umgås med folk som bor megahemtrevligt så att vi kan snylta på deras ugn och hänga i deras myssoffa hela dagarna. tänk om man hade cashen...fast å andra sidan åker vi nog hem ganska snart och att köpa massa dyra saker när man inte har cash känns ba så jävla onödigt. tills dess kan vi ju tjata sönder om hur mkt vi saknar våra föräldrahem och så sätra och så landet och så den öppna spisen hos farmor osv i oändlighet.